aeon flux

ready for the action now, danger boy?

decemberben coming out Zalaba_Ferenc
2013. október 08. 09:50:00

Kategória: film 8 komment

No, nem arról van szó, hogy színt vallunk (habár még idén lesz egy-két nagy léptékű változtatás a blog életében), hanem jön Orosz Dénes, az egyik utolsó magyar közönségsiker, a Poligamy rendezőjének új filmje, melyben egy híres meleg közéleti személy (Csányi Sándor) egy balesetet követően vonzódni kezd a nőkhöz, egészen pontosan elgázolójához (Tompos Kátya). 

Az alapszituból Hollywood biztosan képes lenne aranyat kovácsolni (BO-t, ha Adam Sandler és Jennifer Aniston játszaná a főszerepet, s kritikait, ha mondjuk Steve Carell és Catherine Keener), de azért bízunk abban, hogy a Poligamy után az író/rendező Orosz újabb épkézláb sztorival áll elő, amely amellett, hogy szórakoztat, a nézőjét sem nézi hülyének, és amelynek befejezése ezúttal nem feltétlenül lesz elsietett.

A Coming Out 2013. december 5-én rajtol a magyar mozikban a Hungaricom forgalmazásában. 

comingout.jpg

Címkék

release magyarfilm comedy romance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr445556505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2013.10.08. 10:51:23

Továbbra sem tudom, hogy álljak ehhez a filmhez. Az, hogy meleg témához nyúl egy magyar közönségfilm mindenképpen bátor lépés (és ezzel együtt lehet, hogy öngyilkos is), de ahogy ezt teszi (meleg ember hetero lesz? WTF?), az már inkább hülyeségnek tűnik számomra. Persze lehet, hogy kellemesen csalódok.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.10.08. 10:53:08

"BO-t, ha Adam Sandler és Jennifer Aniston játszaná a főszerepet"

Még nagyobbat szólna, ha Adam Sandler és Adam Sandler játszaná mindkét főszerepet :)

K. Kálmán 2013.10.08. 11:41:29

Tudom, hogy mindenki megérdemel még egy esélyt, de a Poligamy után valahogy nincs kedvem próbálkozni ezzel az új Orosz-filmmel. A sztori erre csak rátesz egy lapáttal.

isvaen 2013.10.08. 12:18:17

vettem a bátorságot, és megnéztem a poligamyt.
ha nem számolom a kabay-gyöngyösi...ÍZÉ-ket, ez volt a magyar filmgyártás egyik mélypontja. ostoba, dramaturgiailag több sebből vérzett, az állapotos lány kosztümje néha félrecsúszott (MICSODA?!), és csányi olyan ripacs volt benne, hogy az én pofám égett, akárhányszor megszólalt - a színpadon még hagyján, az ötödik sortól felfelé nem látom jól az arcát, így csak szimplán nem tartom jó színésznek, de itt....
ebből, köszönöm, a pozitív promó ellenére sem kérek.

Wintermoots (törölt) 2013.10.08. 13:16:25

@K. Kálmán: @isvaen:

jól elvettétek a kedvem (nem láttam a poligamyt)

isvaen 2013.10.08. 13:48:26

@Wintermoots: :o(
sajnálom. azért egy esélyt adj neki, hátha...

Nemes András 2013.10.08. 15:35:58

Az biztos, hogy komoly feladat lesz ezt a témát intelligensen, de szórakoztatóan tálalni, a képen látható frizura, szemüveg, virágos tatyók és a kéztartás viszont finoman szólva problematikusak (tehát: ordas nagy kliséket sejtetnek).

sidek 2013.10.09. 21:16:14

Már a (valószerűtlen és lehetetlen) alaptéma egy ordas nagy gagyi filmet sejtet...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása