aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: arcade fire - here comes the night time Fata Richárd
2013. szeptember 30. 11:30:00

Kategória: zene Szólj hozzá!

A hétvégén az Arcade Fire a Saturday Night Live évadnyitó epizódjában vendégeskedett, ahol előadták a briliáns címadó dalt és az Afterlife című új számot október végén megjelenő negyedik albumukról, de Win Butlerék továbbra sem kispályáznak: a műsor után az NBC leadott egy közel félórás, Roman Coppola által rendezett, vicces/szürreális hangulatú mini-koncertfilmet is, további három új dal élő verziójával, és olyan arcok közreműködésével, mint Michael Cera, James Franco, Ben Stiller, Bono, Zach Galifianakis, Bill Hader, Jason Schwartzman, Rainn Wilson, Aziz Ansari és Eric Wareheim.

Címkék

zene koncert alternative hallgatnivalo ben stiller koncertfilm zach galifianakis arcade fire james franco saturday night live alternative rock rainn wilson michael cera

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr885540879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása