aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 37. hét) Takács Máté
2013. szeptember 12. 08:12:00

Kategória: film 2 komment

Mától kiderül, hogy ki a nagyobb kaliber Denzel és Mark közül; hogy Bruce Lee is tanult valakitől; hogy mennyire gyors egy Forma-1-es járgány, ha Thor ül benne; hogy lehet-e egy spermadonortól fogant gyermek normális; hogy a szlovákiai magyarok jól vannak-e; s hogy a szuperhős-filmeknek is vannak árnyoldalai. Heti bemutatók.

2_guns.jpg

  • 2 kaliber (2 Guns). Denzel Washingtont és Mark Wahlberget egymásra állítják, de túl lazák ahhoz, hogy ebből ne jöjjenek ki jól a 101 Reykjavík és a Fehér nászéjszaka rendezőjének filmjében. Szinkronizált, 109 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Barátunk, Superman (Bekas). Két kurdisztáni kisfiú meglátja Supermant a mozivásznon, majd elhatározzák, hogy az acélemberrel fognak élni Amerikában. Nesze neked, Hollywood, meg a te szuperhősfilmjeid. Feliratos, 97 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Hajsza a győzelemért (Rush). A száguldó cirkuszból hollywoodi cirkusz lett, de a kritikák szerint a jobb fajtából: Daniel Brühl és Chris Hemsworth is (1-es) formában van, miközben megy a dráma meg a száguldás. A DVD-változatra kérjük Szujó Zoltán audiokommentárját. Feliratos, 122 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Köszönöm, jól! (Ďakujem, dobre). Prikler Mátyás három évvel ezelőtti, azonos című rövidfilmjének egész estés változata, mely három történetet mesél el, mindenféle aktuális problémákat feszegetve. 133 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Majdnem tökéletes szerelem (Sover Dolly på ryggen?). Ketyeg a biológiai óra, ezért Anne spermadonorhoz fordul. Aztán meg eszébe jut, mi van, ha a választott anyag tulajdonosa nem olyan, amilyennek elképzelte... Így kezdődik egy dán romantikus film manapság. Feliratos, 100 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • A nagymester (Yi dai zong shi). Távol-keleti film a magyar mozikban! A Kínában 50 milliót kaszáló produkcióban Tony Leung Chiu Wai játssza Ip Man mestert, aki nagyon érthette a dolgát, mert Bruce Lee is tőle tanult. Feliratos, 122 perc, MTVA. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_rush_hun.jpg

Címkék

denzel washington comedy drama action mark wahlberg intercom cirko ron howard biopic chris hemsworth provideo mtva eurocinema asian cinema vertigo media heti bemutatok daniel bruhl

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr665508440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.12. 08:16:22

A 2 kaliber nem csak jó, de még szinkronnal is simán felvállalható.

A nagymestert meg pótolom valamikor.

Wintermoots (törölt) 2013.09.12. 11:41:09

aki szereti az ilyesmit, a nagymester biztosan látványos és kellemes élmény lehet. amit nem értek, hogy miért nem egy fiktív nagymester a címszereplő, mikor a valódi yip man-hez ennek a történetnek sok köze nincs.nem olyan régen élt, vannak még élő rokonai, tanítványai, nem is vígjáték, tényleg nem tudom mi értelme az ilyen álönéletrajzi filmeknek.
ettől még mint film lehet jó.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása