aeon flux

ready for the action now, danger boy?

deauville-i filmfesztivál 2013: a nyertesek Németh Barna
2013. szeptember 08. 12:10:00

Kategória: film 1 komment

Az amerikai (elsősorban független) filmek számára rendezett európai fesztiválon tovább folytatódott Ryan Coogler és a Fruitvale Station sikertörténete. Az igaz történeten alapuló, egész Amerikában nagy port kavart dráma a közönségdíj mellé megszerezte a legjobb elsőfilmes rendezőnek járó díjat, ami különösen jó jel a továbbiakra ha hozzávesszük, hogy tavaly ezt az elismerést Benh Zeitlin kapta A messzi dél vadjaiért.

Kelly Reichardt ökoterroristás drámája (Night Moves) Dakota Fanninggel és Jesse Eisenberggel Velencében díj nélkül maradt, itt viszont sikerült megkaparintania a fesztivál fődíját, a zsűri különdíja pedig a nálunk a CineFesten debütáló All is Lostnál kötött ki, ami az elemzők szerint meghozhatja Robert Redford első színészi Oscarját.

night-moves.jpg

Címkék

fesztival robert redford dakota fanning jesse eisenberg dijszezon dijszezon 2013 ryan coogler

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505500426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.09.08. 13:55:54

Az All is Lostra már nagyon kíváncsi vagyok.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása