aeon flux

ready for the action now, danger boy?

emmerich a múltban vájkál Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 07. 15:05:00

Kategória: film 3 komment

Miután két legutóbbi filmje (Az elnök végveszélyben és a Shakespeare-rejtélyt körbejáró Anonymus) csúnyán elhasalt a pénztáraknál, Hollywood egykori pénzgyártó óriása úgy érezte, ideje visszatérni a kaptafához, azaz a Kirobbanóan Nagy Sci-Fi Blockbusterekhez. Nem csupán A Függetlenség Napját folytatja (mindjárt két epizóddal, melynek első darabja 2015. július 3-án robban be a mozikba), melyhez az előzetes kijelentésekkel ellentétben talán mégis csatlakozik Will Smith (köszönjük ezt A Föld után buktájának?), hanem az azóta kultikus tévésorozattá átalakított Csillagkaput is újra elővenné, de ennek especiel nem folytatást gyártana, hanem újrakezdené, méghozzá egy filmtrilógia formájában. Nem szarral gurigázunk itt, kérem.

Anno én a Csillagkaput csak addig szerettem - addig viszont nagyon-nagyon -, amíg embereink át nem léptek a túloldalra, de mivel ott egy nagy büdös semmit találtak (egy sivatag emberekkel, egy földönkívüli állatnak öltöztetett tevével(?), no meg egy hatalommániás androgünnel), én koccoltam. Szóval az újrázás ötlete nem rossz, de ezúttal nem ártana, ha a projekt kapna némi anyagi hátteret (mégis csak egy Emmerich-filmről lenne szó), hogy a csillagkapu túloldalán rejtőző idegen világokat élettel, varázslattal tölthessék fel. És szerződtessen forgatókönyvírókat is, jó?

stargate620.jpg

Címkék

stargate sci fi reboot will smith sequel emmerich alien invasion movie independence day

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr485499416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.09.07. 15:16:42

Emmerich meg a forgatókönyv. Jó vicc :D :D

reccs 2013.09.07. 16:59:04

Mondjuk a sorozatokhoz képest az első film se túl jó, szóval nem kellene erőltetni, főleg nem "ha már semmi nem megy, csináljuk ezt" alapon.

Ecco 2013.09.07. 19:50:11

Hiszen világos mint a nap, hogy a legutóbbi filmjei nem azért buktak meg mert rosszak voltak, hanem mert nem folytatások / rebootok / feldolgozások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása