aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játékvideó: watch_dogs (2013) Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 05. 07:22:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

Közel 15 percnyi játékvideóval jelentkezik a Ubisoft sikervárományos játéka, melyben egy leleményes hackert kell megformálnunk a közeljövő (vagy alternatív jelen) Chicagójában. A nyitott világú játék lehetőségeit bemutató videóból kiderül, hogy a városban szabadon mászkálva is rengeteg feladatba, lehetőségbe, döntésbe ütközhetünk, és ezek megoldásához is számos módozatot hívhatunk segítségül, amely nem feltétlenül merül ki a "lopakodjunk vagy rontsunk be?" kérdés-kettősben. Újszerű feature, hogy behatolhatunk rivális játékosok játékába, és megpróbálhatjuk feltörni a telefonjukat értékes adatokért, de jobb lesz, ha vigyázunk, ez ugyanis nem marad következmények nélkül. Az elképesztő látványvilággal felvértezett bitang izgalmasnak tűnő játék novemberben jelenik meg mindenféle konzolra (a nextgenekre is), valamint PC-re. a PlayStation-változatok plusz 1 órányi exkluzív küldetést kínálnak majd.

Címkék

ps3 xbox360 tps sandbox pc game ps4 game video xbox one

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr535495922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unio 2013.09.05. 13:49:25

Ha jól értelmezem a bemutató alapján, akkor lesz olyan küldetés ahol a még meg nem történt bűncselekményeket is megakadályozhatjuk? Mert ha igen, akkor nekem nagyon Célszemély déjà vu-m van :). Igaz jótól lopni nem bűn, amúgy is nagy kedvencem a sorozat.

A tévedés jogát fenntartom nem perfekt az angolom sajnos.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása