aeon flux

ready for the action now, danger boy?

megvan az új batman! Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 23. 04:15:00

Kategória: film 73 komment

Az elmúlt hetekben gyakorlatilag minden számításba jövő hollywoodi színész neve szóba jött, amikor az volt a téma, hogy ki játssza majd Batmant a Comic-Conon bejelentett, egyelőre még cím nélküli (habár végül jó eséllyel a következőre hallgató) Batman Vs. Superman-filmben, Az acélember közvetlen folytatásában, és bizony a végleges befutóé is köztük volt.

 

Köztük volt, mivel elterjedt az a pletyka - pontosabban a mai bejelentés tükrében: kiszivárgott az az infó -, hogy a Warner egy idősebb, tapasztaltabb Batmant keres Henry Cavill Acélembere mellé, aki a múlt eseményei tükrében tudja, mit kezdjen azzal az emberrel, akit nem lehet legyőzni.

Nos, ahogy azt a lenti kép alapján már sejthetitek, a Sötét Lovagot az Argo Oscar-díjas rendező/producere/főszereplője, azaz Ben Affleck játssza majd, aki ebben a hónapban töltötte be a 41-et, akinek már felajánlották a Justice League rendezését (visszautasította), és aki már játszott szuperhőst (a félig-meddig méltatlanul elfeledett, és a mozikban rendesen megtépázott Daredevil személyében), most pedig ő lesz Bruce Wayne a nálánál 11 évvel fiatalabb Cavill Clark Kentjével szemben, szóval lehet reménykedni, hogy a forgatókönyvön jelenleg is dolgozó David S. Goyer és a rendezői székbe visszatérő Zack Snyder mégis csak a Comic-Conos bejelentésen megidézett Frank Miller-sztorit, A Sötét Lovag visszatért adaptálja majd vászonra, vagy ha nem is, hát megidézi annak szellemét.

A Batman Vs. Superman (munkacím!) 2015. július 17-én kerül az amerikai mozikba.

ben_affleck.jpg

Címkék

superman batman ben affleck zack snyder casting sequel superhero dc comics man of steel henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr85472076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2013.08.23. 04:20:21

Jó nagy felhajtás van/lesz emiatt...én egyenlőre nem tudom eldönteni,hogy örüljek vagy ne.Egy dolog zavar,hogy seggálla van...de gondolom voltak tesztfelvételek,és ő volt a legjobb.Azért kíváncsi lennék,hogy hány részre írtak alá vele,mert azért már ő is benne van a korban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 04:23:27

@Dean6: Seggálla, meg ÓRIÁSI feje. :)

Ó, viszont a cikkből kifelejtettem, hogy Affleck Supermant is játszott, és még dÍjat is kapott érte a Velencei Filmfesztiválon:

img.photobucket.com/albums/v406/DingoeOz/bAffleck-hollywoodland07.jpg

pizsama 2013.08.23. 06:33:14

Nemááá! Nem akarok olyan Batman-t, akit Jimmy Kimmel megdugott. :D

LasDen 2013.08.23. 07:04:14

Érdekes választás. Nekem nicns problémám Affleckkel, jó színésznek tartom. Bár furcsának hat, így elsőre, de majd meglátjuk.
Mellesleg, én remélem, hogy nem a Frank Milleres sokkal idősebb batmanre gyúrnak. Nekem az nem tetszene. Meg remélem, hogy akkor már a Justice League filmre is aláírt. Hogy legyen valami folytonosság :D

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 07:08:19

Most ez komoly? :D x'D Ez hidegzuhanyként ért. ÚRISTEN, de elcseszte ezt a Warner. Akkora bukés lesz Batman részről a film.....

Nem hiszem el, hogy Balet nem lehetett meggyőzni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.23. 07:16:33

kíváncsian várom, sztem a ddben is jól hozta a hőst.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 07:20:37

@doggfather: Az egy DD, és nem egy Batman.

Az ember Balet akarták, őt szeretik, ő a legnagyobb a legtöbb ember szemében. A Warner ezzel a lépéssel elérte, hogy valaki Bale hiánya miatt ne nézze meg a filmet, illetve lehúzó kritikával éltesse az új filmet. Óriási hibának tartom, és nehezen tudom elképzelni, hogy Ben sikeres Batman legyen.

Ennél rosszabbul nem kezdődhet a Batman vs Superman.

TomPowell25 2013.08.23. 07:42:23

@REMY: szerintem azért egy átlag kocanéző - legalábbis ha a környezetemből indulok ki - inkább tisztában van a Ben Affleck, mint a Christian Bale névvel. Plusz szerintem azért is jó, mert így egyértelműen elhatárolódnak Nolan trilógiájától, ami így egy kerek egész marad.

Én tulajdonképpen örülök neki, mert a bedobott nevek közül Armie Hammer és Josh Brolin után őt láttam volna a legszívesebben a szerepben, és az ő korlátozott színészi eszköztárával Snyder zúzdájához tökéletesen megfelel.

Ami így hirtelen eszembe jutott még, az a szinkron: Széles Tamás a folytatásokban is Kal-elezhet, hiszen Zodot is ő szólaltatta meg legutóbb, Afflecktől meg már gyakorlatilag elválaszthatatlan.

Narg 2013.08.23. 08:10:54

Úristen, hát ez valami borzalmas. Ennél rosszabb választás nem is létezik mint Ben...

robbie90 2013.08.23. 08:12:00

@REMY: Annyiszor el lett már mondva, hogy Bale nem lesz többet Batman, szinte hihetetlen, hogy van aki még emiatt sír. Az ő Batmanje olyan szájbarágósan lett lezárva, hogyha ezek után visszahoznák, akkor azzal az egész TDKR-t kidobnák a kukába kb.

Androidus · http://d-ketto.blog.hu 2013.08.23. 08:12:41

A dd-ben úgy nézett ki a ruciban, mint egy zsák szar. Egyszerűen nincs meg hozzá az alkata. Ha CGI teste lesz, akkor esetleg elmegy. Már csak a bamba képével kellene valamit kezdeni.

Nepi_ 2013.08.23. 08:15:16

Neeee.....neeee....neeee
Isten adja, hogy az első 10 percben meghaljon a filmben. Ezt ne, miért kellett?????

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 08:16:23

@robbie90: Ezt azoknak magyarázd meg, akik az ő hiány miatt nem nézik meg a filmet, mert hidd el lesz ilyen.

Egyet kérek Bentől... gyúrja ki magát, de nagyon!

Nepi_ 2013.08.23. 08:17:04

Mi lesz a következő lépcsőfok? Whoopi Goldberg, mint Wonder Woman?....

TomPowell25 2013.08.23. 08:23:50

@REMY: csak azok nem nézik meg, akik a köldökükre is Bale-t tetoválták, és az ő totemjéhez imádkoznak minden este lefekvés előtt. Bale remek Batman volt, de nem kell ennyire túlbecsülni a titulusát az álomgyárban, még geek körökben sem. Máskor is volt már olyan, hogy egy híres karaktert másik színész játszott, és ugyanúgy kasszasiker volt a film. A hype úgyis beviszi majd az embereket a moziba, arról nem is beszélve, hogy ez történelmi pillanat lesz, hogy a két rangidős szuperhős találkozik végre egymással a vásznon. Hogy milyen körítéssel, az már más kérdés.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 08:28:15

@TomPowell25: Én értem, csak azt írtam le, amit a környezetemben hallottam. Baleért sírnak, stb.

Én személy szerint Keatont is nagyon bírtam Batmanként, és remélem Ben is jó lesz, de nagyon nehéz lesz meggyőzni a legtöbb embert.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 08:36:51

@REMY: Bale-t valóban el kell felejteni, és Affleck szerintem is pocsék színész, de inkább azt nézzük, mit jelent ez a döntés! Az idősebb, megkeredettebb Batman figurája (Affleck tud citromba harapott fejet vágni) azt sugallja, hogy ezek a srácok most nem fognak haverkodni, Batman szólóban amúgy is népszerűbb volt, mint társsal kiegészülve, szóval lesz majd itt világméretű torzsalkodás (mégis csak Snyderről van szó), meg valami nagyobb ellenség legyőzése érdekében megköttetett szövetség, ellenben érdekes lenne egy olyan Justice League-film, melyben egy öreg Batman lesz egy ilyen-olyan korú suhancokból álló csapat tagja (nem csoda, hogy pl. az X-Men: First Classból Farkas kimaradt), mondjuk ha a Villám-paradoxont adaptálják filmre, akkor nem szóltam. :)

isvaen 2013.08.23. 08:44:56

batman karizmájának, egész lényének titka az állában rejtőzik. jó nagy állban. ben affleck elég korlátolt képességekkel megáldott színész, de van álla. és ez sokat nyom a latba.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 08:46:14

@Zalaba_Ferenc: Én arra számítok, hogy a film nagyjából 2 és fél órás lesz. Abból durván a fele elmegy a Batman vs Superman ellentéttel, majd jön Lex Luthor, aki rászabadít valamit Metropolisra.

Amúgy remélem olyan kinézetet varázsolnak Bennek, mint az Arkham játékokban szereplő Batmannek. Az nagyon ütős lenne.

TomPowell25 2013.08.23. 08:49:55

@Zalaba_Ferenc: én Afflecket pocsék színésznek nem mondanám, max. gyenge közepesnek, és így Cavillt sem fogja elnyomni.:)
Viccet félre téve: ha jó lesz a koncepció, akár még passzolhat is hozzá a karakter, elvégre anno országos cimborájáról is nehezen tudtuk elképzelni, hogy hiteles akcióhős lehet, aztán láss csodát (mondjuk Damon valamivel tehetségesebb a haverjánál, ez tény).
De így belegondolva nem is baj, hogy Afflecket választották. A karakter annyiban hálátlan, hogyha betesszük mellé valamelyik nemezisét, az biztos elnyomja a szűkszavú, morcos igazságosztót. Bale is hiába volt remek a Kezdődikben, Cillian Murphy pár perc alatt ellopta előle a showt, a folytatásokban meg már a gonoszra volt inkább kihegyezve az egész.

batboy 2013.08.23. 08:52:49

nah ezzel a castinggal a Marvel a Phase 5-ig elegendő pénzt fog keresni 2015-ben.

szinte hallom ahogy ma durran Kevin Feige kezében egy drága pezsgő.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 08:58:29

@TomPowell25: No, most komolyan elkezdtem gondolkodni azon, ki játssza majd Lex Luthort, mert ide most egy olyan színész kell, aki nem fogja lemosni a színről ezt a két fickót.

Meg is van! Legyen mondjuk ő:

wmfmannequin.com/catalogue/1692-thickbox/realistic-male-mannequin-model-wmf-ham25.jpg

TomPowell25 2013.08.23. 09:10:48

@Zalaba_Ferenc: :)))

Mondjuk szerintem pont a gonoszra fognak ráerősíteni, egyrészt Shannon után oda kell tenniük magukat, másrészt ez mindig elég hálás szerep tud lenni, a film színvonalától függetlenül. Mostanság szóba került Mark Strong és Bryan Cranston is, akik tutira lubickolnának a szerepben, de ha fiatalabbat akarnak, akkor ott van mondjuk (hasra ütök) Jonathan Rhys-Meyers is, akire már ráférne egy ilyen kaliberű szerep (mondjuk ő Rébusznak lenne inkább jó, mintsem egy fiatal Luthornak).

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 09:13:50

@TomPowell25: Szerintem Mark Strong tökéletes lenne. Van a megjelenésének ereje, így nem nyúlnának vele mellé.

Amúgy én még Arnold Vosloot is megnézném milyen lenne Luthornak :D

Kovács Erzsébet 2013.08.23. 09:15:20

Khm... érdekes ez a kép.

isvaen 2013.08.23. 09:22:10

@Zalaba_Ferenc: biztos meg is keresték, csak biztos volt jobb dolga is... megértem. én se szerepelnék egy ilyen franchise-ban. ben-nek meg mindegy, hollywoodi aranyfiú.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 09:32:31

Kezdődik:

Good Clark Hunting, To the Boy Wonder, Changing Waynes

Kovács Erzsébet 2013.08.23. 09:35:36

2006 november: "by playing a superhero in Daredevil, I have inoculated myself from ever playing another superhero... Wearing a costume was a source of humiliation for me and something I wouldn't want to do again soon."

TomPowell25 2013.08.23. 09:38:54

@Zalaba_Ferenc: és már új beceneve is van: Batffleck.:)

prick 2013.08.23. 09:40:08

@Zalaba_Ferenc: Meg póthaja. Hát én sem tudom még, hogy érezzek, óriási Batman fan- ként. A Town- ban jó volt, de sok filmben meg az ajkai közt húzódó nyálcsóvától ráz a hideg. Gondolom attól is függ az ő teljesítménye, hogy ki dirigálja. Remélem Snyder a legjobbat hozza ki belőle. Kevin Smith meg most biztos nagyon boldog.

Spender 2013.08.23. 09:48:06

Én mindig azt hittem, hogy semmi bajom Ben Affleck-el, és minden elismerésem az övé a Good Will Hunting-ért vagy azóta az Argo-ért.
De azóta rájöttem, hogy hiába próbálom szeretni a Daredevil-t vagy pl. John Woo Paycheck-jét, egyszerűen miatta nem megy.

Nagyon érdekes és kockázatos döntés született. Az egyetlen érv BA mellett, hogy már idősebb és talán emiatt férfiasabb kisugárzása lesz mint a Daredevil-ben vagy az Armageddon-ban.
(Tippem: nem lesz)

A DC rajongóknak: azért ugye előttetek van egy Justice League, Ben Affleck-el és Ryan Reynolds-al :P

orion128 2013.08.23. 10:34:46

Nem OFF, csak egy kis párhuzam:
Most a sok fanyalgónak és Balebuzinak szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy anno ugyanezt játszották el a kényesebb rajongók a 007-es, azaz Daniel Craig esetében is.
Után pedig kiderült, hogy talán a legjobb Bond lett Craig, és a sorozat neki (is) köszönheti, hogy teljesen új irányba vándorolt. A Skyfall-ról pedig nem is beszélve, ugye a bevétel magáért beszél...

DHOPW42 2013.08.23. 10:38:54

Huhh, véééégre hivatalosan is lezárult a Bale-téma.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 10:40:25

@orion128: Az a baj, hogy Affleck nem tud felmutatni emlékezetes alakítást a karrierjéből (azt aláírom, hogy jó rendező, sőt jó író is), míg Craig durva jó volt az Elizabethtől kezdve a A kárhozat útján, A fiókon és a Kitartó szerelmen át egészen a Münchenig. Csak miután Bond lett, azonosították azzal a szenvtelen akciófigurával, akivel szeretik azonosítani.

m.martin91 2013.08.23. 11:21:44

Ez egy borzasztó döntés. Ettől rosszabb nem is tudom ki lehetett volna. Talán Adam Sandler.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 11:22:29

én azt nem nagyon értem, hogy pontosan milyen ligában is fog versenyezni, egymásnak feszülni ez a két ikon? csak azért kérdem, mer' az egyik hiper-szuperlény a kutymákutty bolygóról, lézerszemmel, akit egy meteorral sem lehet agyonütni, a másiknak meg vannak lelki mélységei, szimpatikus arc, de akkor is, egy milliomos, akinek vannak kütyüi, meg kurvára keni-vágja a harcművészetet. ellenben ha az ő fejére esik egy meteor, akkor neki annyi.

Egyszerűen nem ugyanaz az erősáv. Szval kérdezem: hogy lesz ebből komolyan vehető "ellentét", hacsak nem úgy, hogy a superhero.com honlapon üzengetnek egymásnak a film száz percén keresztül...

orion128 2013.08.23. 11:26:26

@Zalaba_Ferenc: érdekes amit mondasz, viszont én nem emlékszem Craig-nek ezekre a marha nagy alakításaira, csak annyira, hogy szerepelt az említett múvikban.
De ezen ne is vesszünk össze.
Arra akartam kilyukadni, hogy Bale-t azért istenítik sokan, mert kiválóan hozta a milliomos, milliárd dolláros mosolyú Wayne-t, viszont Batmanként teljesen semleges volt, bárki cserélhette volt a bőregér gúnyában.
És szerintem azért Affleck is képes egy milliárdos playboyt eljátszani megfelelő mélységben, tehát nem szabad leírni.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.08.23. 11:36:01

Jól írtátok facebookon, hogy bárcsak inkább Affleck rendezné és Synder játszaná...
Ben az Argoban is megmutatta, hogy remek rendező, de nagyon semmilyen színész.
De mondjuk a MoS színvonala után már eleve esélyes volt, hogy meg sem nézem a folytatást, úgyhogy nagyon nem zavar a dolog.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 11:40:48

@orion128: Nem biztos, hogy mi ugyanazt A sötét lovag-trilógiát láttuk, melyben Bale úgy 5-10%-ban hozta a milliárdos playboyt, amúgy egy démonok által gyötört, gyűlölettel és dühvel teli, bosszúszomjas ifjoncot, majd egy felelősségével tisztában lévő lovagot, végül egy megkeseredett és megtört harcost játszott. Meg Batmant.

MurphY 2013.08.23. 11:41:07

Ezek a szereposztók nem látták a Daredevil című filmet? :)
Nem igazán fexik Bennek ez az álruhás figura... vak nindzsaként piros sztreccs ruhában már egyszer lebőgött...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 11:41:33

@vészmadár (pica pica): Szerintem valahonnan szerválni fog egy kis kriptonitot, és egyből más lesz a baba fekvése.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 11:43:18

a Bale-féle Batman-trilógia egyetlen hibája a másodikban szereplő főhősnő, ennyire ronda színésznő egyszerűen nem tudta elhitetni velem, hogy két ilyen gáncs nélküli lovag is érte epekedik.

DHOPW42 2013.08.23. 11:46:30

@vészmadár (pica pica): Alapvetően teljesen jogos a felvetésed, de ezt a Batman vs. Superman ellentétet nem ez a film találta ki, hanem jó pár képregény úgy 20-30 évvel ezelőtt, és azóta meg még egy rakás képregényes vagy rajzfilmes vagy akármilyen adaptáció :) Szóval teljesen jogosan merül fel alapból, hogy Batman és Superman az így hogyan tud egyenlő felekként harcolni, de erre már adott választ úgy jó párezer comic strip.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 11:47:58

@DHOPW42: amelyeket én viszont nem ismerek, esetleg aki viszont de, adhatna tippeket, legalább 2-3 megoldést abból a sokezerből. (egy kriptonitosat már feldobtak itten)

orion128 2013.08.23. 11:55:47

@Zalaba_Ferenc: jó, de azt te is elismered, hogy ehhez nem kellett De Niro-i alakítás, nem hiszem, hogy Affleck ne tudná ezt hozni.
Már ha ezt kell hoznia 2015-ben. Mert azért a Snyder féle vonalból kaptunk egy kis ízelítőt...
Nyilván a stúdiónál sem idióták ülnek, valószínűleg megvan mindennek a miértje, nem hasra ütésre választották Affleck-et. Nem vagyok én Bale ellenes, kiváló színész, nagyon csípem, de el kell vonatkoztatni tőle, és a Nolan-filmektől. A füzetekben is többféle mentalitás követte egymást.

prick 2013.08.23. 11:56:52

@vészmadár (pica pica): Volt már rá példa a képregényekben nem egyszer és az esetek 94%- ban Batman hülyét csinál Supermanbőőőőő.

Llew 2013.08.23. 12:01:12

Ez lett az idősebb, tapasztaltabb Batmanből? Baszki annyi idős mint Bale. Nem, nem a miért nem Bale mantrával jövök, de ha már nagyon el akartak térni a Bale féle Batmantől, akkor lehetett volna valaki kicsi idősebb. Nem kell egy nagypapa, de egy ~45-50 közötti valakit kereshettek volna. Afflackel nincs bajom, csak olyan semmilyen. Vajon jobb, vagy rosszabb lesz, mint Clooney?

Make Valamit · http://make.blog.hu 2013.08.23. 12:12:09

Akkor gondolom Matt Damon lesz Robin? :D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 12:13:54

@Llew: nekem nem Clooney volt a mélypont, hanem Val Kilmer. Clooneyban legalább volt egy adag cinikus fáradtság, ami sztem illett Batmanhez, Val Kilmerben semmi nem volt...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.23. 12:16:01

@Llew: Nem is, mert... két évvel idősebb. KÉT ÉVVEL!!!

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.08.23. 12:19:31

@vészmadár (pica pica): Clloney tényleg nem volt olyan rossz. Ott a gáz maga a film volt, így ő tehetett bármit, az összkép nem volt jó.

Clooneyt meglehetett volna olyan Batmanné csinálni, mint amilyen az Arkham játékokban van. Bárcsak 10 évvel fiatalabb lenne, mert akkor ő most zseniális lenne a szerepre.

prick 2013.08.23. 12:27:39

@REMY: "Clooneyt meglehetett volna olyan Batmanné csinálni, mint amilyen az Arkham játékokban van. Bárcsak 10 évvel fiatalabb lenne, mert akkor ő most zseniális lenne a szerepre"

Ööö. Nem. Ne haragudj, de Clooney 10-20 éve, soha a büdös életben nem lett volna jó Batman.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 12:31:12

@prick: Remyvel értek egyet, Clooney nagyon jó lenne megfáradt, cinikus, fásult batmannek.

Llew 2013.08.23. 12:44:05

@Zalaba_Ferenc: erről beszélek én is :)

prick 2013.08.23. 13:06:39

@vészmadár (pica pica): Vissza olvasva a hozzászólásaidat a témában, nem lepődöm meg. Nem oltalak, csak ezek szerint nem vagy olyan képregénybuzi lúzer, mint pl. én, hogy szakérts.

Gsnake 2013.08.23. 13:30:31

@Narg: Dehogynem. Mondjuk Will Ferrell.

Úgy általában nem nagyon értem, minek előre hisztizni egy-egy szereplőválasztás miatt. Megcsinálják, megnézzük, aztán fikázunk.
Előre merőben felesleges szellemi maszturbáció, ráadásul szerintem kevéssé élvezhető.

orion128 2013.08.23. 13:35:22

Gyors összedobtam egy Affleck-es Batman conceptet PS-al:
imgur.com/KkBGA2W

Nem lesz baj Ben gyerekkel, csak hagyjanak rajta egy kis borostát.

batboy 2013.08.23. 14:34:24

@orion128: nagyon pöpec! kár, hogy mindig a gumimaszkot választják ehelyett a kosztümanyag helyett.

Géza kinéztével amúgy nincs bajom.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2013.08.23. 15:01:18

"kell a tuti film, aztán meg egy lóvéfilm... és néha egy-egy szívességfilm a haveroknak"

Azt hiszem ez a lóvéfilm lesz :D

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2013.08.23. 17:00:33

@doggfather: Sose lehet tudni kinél van meg az alapműveltségnek ez a része :D

Mindenesetre remélem, hogy a lóvéfilm mellett befér majd egy szívességfilm is és szerepel a Clerks 3-ban, ha már ez Kevin Smith utolsó alkotása akkor ott a helye :)

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.08.23. 19:50:29

@prick: ez nyilván igaz, de mivel nem képregényt rajzolunk éppen, hanem egy tervezett filmről beszélgetünk, nem is kell képregényszakértőnek lennem:)

vargatom 2013.08.24. 00:42:55

Az egyik képregényben, amit annak idején asszem én is olvastam, Batman úgy kezelte le Supermant, hogy

SPOILER
befenyegette: egy ártatlan emberen bombát rejtett el, ami azonnal felrobban ha a főcserkész csesztetni kezdené a denevérfejet.
A közös nyomozás alatt aztán kialakult a kölcsönös tisztelet, a végén pedig kiderült, hogy az a bizonyos ártatlan ember maga Batman volt.

Szóval a milliárdok meg a kütyük mellett elvileg az ész az, amit még bevethet Batman; ugyanakkor egy közönségfilmben pont ezt lesz a legnehezebb jól megoldani. Mondjuk a fenti képregényes megoldás is faék egyszerű és mégis hatásos, de ettől még simán beletörhet egy átlag forgatókönyvíró bicskája...

vargatom 2013.08.24. 00:46:44

Affleck meg teljesen jó lesz a szerepre, elég magas és ma már bárkit kellően felerősítenek, főleg Snyder kedvenc Gym Jones-os haverjai. A filmről meg - főleg a Man of Steel után - senki nem gondolhatja, hogy olyan piszok komoly színészi mélységeket fog megkövetelni...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.24. 07:03:16

@vacsad: nem hiszem, hogy van smith film affleck nélkül. :D

prick 2013.08.24. 14:23:18

@vészmadár (pica pica): Hát de, mert egy képregényfilmről beszélünk, ahol adva egy karakter, akit átemelnek az egyik médiumról a másikba, annak az alapvető tulajdonságaival. Batman nem volt megfáradt és cinikus azokban a képregényekben, amiket én eddig olvastam. Clooney meg nem Batman. Kész. Ennyi. Mic drop.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása