aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 34. hét) Takács Máté
2013. augusztus 22. 07:50:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Üzérkedés, tékozlás, hit, csillogás, seggberúgás. Heti bemutatók.

tekozlo_sziv.jpg

  • Családi üzelmek (We're the Millers). Jason Sudeikis családot alapít, hogy füvet szállíthasson. Ahol a konzervatív értékek találkoznak a liberalizmussal. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi vetíti. Szinkronizált, 110 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • A hit paradicsoma (Paradies: Glaube). Ulrich Seidl trilógiájának középső fejezete. A Szerelmet a feketepiacról után ez sem ígér felhőtlen szórakozást. Feliratos, 115 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.
  • Kick-Ass 2. Ha ver a Ha/ver, avagy újabb seggberúgások az önjelölt szuperhősöktől. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen és Szeged, a budapesti Toldi és a pápai Petőfi mozi vetíti. Szinkronizált, 104 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Tékozló szív (Thérèse Desqueyroux). François Mauriac művének adaptációjában Audrey Tautou szerelem nélkül házasodik, és ennek nem lesz jó vége. Feliratos, 110 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Túl a csillogáson (Behind the Candelabra). Emmy-jelölésekkel megszórt HBO-dráma a mozikban, Michael Douglas és Matt Damon éltetett alakításával. Feliratos, 118 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.

    Egész héten premier előtt látható A végzet ereklyéi: Csontváros című fantasy-adaptáció.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

Címkék

comedy budapest film matt damon drama michael douglas audrey tautou intercom kick ass jason sudeikis eurocinema uip duna film vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr835470522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása