aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a családi üzelmek premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 17. 19:41:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Remélhetőleg a Kidobós rendezőjének új filmje nem csupán azért fog fennmaradni az utókor számára, mert "ez az a film, melyben Jennifer Aniston sztriptíz-táncosnőt játszik", de az biztos, hogy már csak ezért is érdemes lesz megnézni. Ugyanakkor az előzetesek humorosak, Jason Sudeikis mindig jó, szóval jó eséllyel nem nyúlunk mellé, ha jegyet váltunk az augusztus 22-én debütáló Családi üzelmekre. A MoziComnak és blogunknak hála három szerencsés viszont már premier előtt, 21-én szerda este megnézheti a filmet párjával.

werethemillers.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Melyik filmben szerepelt már együtt Jennifer Aniston és Jason Sudeikis?

A) Hétmérföldes szerelem
B) Elhajlási engedély
C) Förtelmes főnökök

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. augusztus 20-a, kedd éjfélig! A tárgy legyen "Családi üzelmek" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely augusztus 21-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek: minden szendének hitt színésznő rendelkezhet rejtett értékekkel!

poster_werethemillers_hun.jpg

Címkék

jatek comedy jennifer aniston intercom ed helms jason sudeikis nick offerman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505464931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása