aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: edge of tomorrow (2013) Zalaba_Ferenc
2013. július 21. 00:14:00

Kategória: film 1 komment

A Comic-Conon tartott bemutatóján a Warner többek között bejelentette Az acélember folytatását, lezúzta a Godzilla első előzetesét, lenyomott egy új Gravitáció-trailert, valamint részleteket mutatott a Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készülő Edge of Tomorrow-ból (melynek korábban sokkal menőbb címe volt), amely a jelentések szerint komor, kemény és tele van a Csillagközi inváziót idéző momentumokkal. Végre megint bízhatunk Doug Limanban? Sajnos nekünk, átlagembereknek még várnunk kell a mozgóképes anyagra, ellenben jött két új plakát, minek örömére egy harmadikat is előbányásztunk a recens archívumból.

poster_edgeoftomorrow02.jpg

poster_edgeoftomorrow01.jpg

poster_edgeoftomorrow03.jpg

Címkék

sci fi tom cruise action poster doug liman emily blunt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr135416843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BangoTomi 2013.07.21. 19:35:52

Nekem tetszenek. Bár a Tűzgyűrű promociós anyagait nehéz lesz űberelni bárminek is számomra. Remélem végre egy szórakoztató Cruise-filmet köszönhetünk a nagyon száraz Reacher és feledés után.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása