aeon flux

ready for the action now, danger boy?

felicity jones mégsem cicázik? Kántor Mihály
2013. július 17. 22:15:00

Kategória: film 2 komment

A View Londonnak adott interjúban ismét rákérdeztek a színésznő szerepére, aki eddig több-kevesebb sikerrel hajolgatott A csodálatos pókember 2-re irányuló kérdések elől. Általános feltételezések szerint a Macskanő Marveles megfelelőjére, a Fekete Macska szerepére volt esélyes, ám most elejtett mondata mégis másra utal.

felicity-jones.jpg

"Bár titok övezi, de a Goblin barátnőjét alakítom - kapcsolatban vagyunk és a bűntársa vagyok. A sötét oldalon." No ezzel Felicia Hardy AKA Fekete Macska ki is esett, mert nem találtunk a határban embert, aki fel tudott idézni olyan történetet a képregényekből, melyben a fent nevezett Macska a Goblin barátnője lett volna. Ellenben a regősök megemlítették Lily Hollister AKA Menace nevét, akire illik az iménti leírás.

A politikus családból származó kisasszony addig szűrte a folyékony halmazállapotút Harry Osborne-nal, míg végül véletlenül magára löttyintett egy végzetes adagot a Goblin szérumból, majd a marveles hagyományoknak megfelelően mindjárt mutálódott is egy Menace nevű rusnya gonosztevővé.

menace.jpg
S bár Goblin ügyben még elég ködös a vidék, az azonban biztos, hogy Harry Osborne előtt még illik levezényelni egy Norman Osborne történetet is, - ahogy azt Raimiék is tették, - révén a kánon szerint Harry apja halála utáni bosszúból száll a szárnyra. Lassan már össze sem merem számolni ki mindenki fog kisebb-nagyobb szerepben gonoszkodni a következő pókfilmben.

Vajon kizárhatjuk-e teljes nyugalommal, hogy Felicity Jones nem ismétli meg Marion Cotillard tökéletesen megtévesztő Talia al Ghul manőverét?

Címkék

comics marvel jamie foxx sequel spider man superhero paul giamatti emma stone andrew garfield marc webb felicity jones

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr975411995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.07.17. 22:22:13

Úgy érzem, a Sony - talán ügyesen, talán túlzott önbizalomból - saját kis Marvel moziverzumot építget: bevezet egy csomó olyan karaktert, akik csak később, akár 2-3 mozifilmmel odébb bontakoznak csak ki igazán, de akkor majd a néző úgy érezheti, hogy egy nagy és epikus valamit lát maga előtt. Kár, hogy mindez egy igen halovány kezdőlépés indította útjára.

TomPowell25 2013.07.17. 22:36:48

Továbbra is erős fenntartásaim vannak ezzel a folytatással szemben, mert úgy érzem, hogy a Sony túl sokat akar. Remélhetőleg a Comic-Conra érkező teaser eloszlat egy keveset a kételyeimből.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása