aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játékvideó: destiny (2014) Zalaba_Ferenc
2013. július 05. 16:48:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

A Halo-játékok (és ami még fontosabb: a legendás Myth I-II) mögött álló Bungie az E3 újságírói szerint jövőre újraírja az akciójátékok műfaját. A Destiny egy nyitott világú rpg/fps lesz, melyben a játékosok a fő sztorivonal mellett menet közben kifejlesztett küldetéseken vehetnek részt, melynek végrehajtása során kommunikálhatnak más játékosokkal - habár a legtöbb MMO-val ellentétben csak velünk egy szinten álló gémerekkel. Szóval maga a játékmenet inkább visszalépést jelent más műfajtársakkal szemben, viszont a megvalósítás a most debütált 12 perces gameplay videót látva pazarnak ígérkezik. A játék 2014-ben jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Címkék

ps3 mmo rpg fps xbox360 bungie ps4 game video xbox one

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr925392620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ilovebubbles 2013.07.05. 17:31:36

Igazából egy baj van vele. Ez a Defiance csak jobb grafikával. Remélem nem csak fegyverből lesz loot, hanem diablo szerűen lehet a karaktert fejleszteni. Azt is remélem, hogy nem csak 3 fajta küldetés lesz (defiance). Amúgy érdekel, mert ez sokkal izgalmasabbnak tűnik mint a mostani menő MMO-k (WOW), de ha nincs rendes tartalom, akkor sokkal hamarabb unalomba fulladhat az ilyen.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása