aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: a doboztrollok [the boxtrolls] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. július 02. 20:35:00

Kategória: film 1 komment

A legendák szerint Cheesebridge városának csatornáiban gonosz trollok élnek, melyek elrabolják a városban élő gyerekeket, és ha ez nem lenne elég, még a sajtot is megdézsmálják. A valóság viszont az, hogy a föld alatt, dobozokban élő trollok egy árván maradt fiút nevelgetnek, aki történetesen él-hal a sajtért. A Laika (olyan filmekkel a háta mögött, mint a Coraline és a titkos ajtó és a ParaNorman) továbbra is kitart a stop-motion animáció mögött, amiért kijár nekik a tisztelgés. Remélhetőleg új filmjük inkább a Coraline szintjét hozza majd, mindenesetre az alábbi teaser trailer ugyan szokatlan, de rendkívül bájos mókákat ígér.

Az eredeti hangokat Ben Kingsley, Isaac Hempstead-Wright, Elle Fanning, Toni Collette, Jared Harris, Simon Pegg, Nick Frost, Richard Ayoade és Tracy Morgan szolgáltatják. Magyar cím már van, remélhetőleg társul majd hozzá magyar bemutatódátum is. 

poster_theboxtrolls.jpg

Címkék

trailer animation toni collette ben kingsley poster stop motion simon pegg nick frost jared harris

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr95388369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.07.02. 23:28:15

Szerzői jogok miatt letiltva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása