aeon flux

ready for the action now, danger boy?

itthon elmarad a világvége Zalaba_Ferenc
2013. június 21. 16:18:00

Kategória: film 7 komment

Jobb szerettem volna az ellenkezőjéről beszámolni, de úgy tűnik, a "Three Flavours of Cornetto" trilógia harmadik része elkerüli a hazai mozikat. És még azt sem mondhatnám, hogy túlzottan meg vagyok lepve. Az Edgar Wright/Simon Pegg/Nick Frost-trió korábbi filmjei sem muzsikáltak túl jól nálunk: a Haláli hullák hajnala el sem jutott a mozikba, a Vaskabátok csúnyán leszerepelt, ráadásul a Pegg/Frost-páros Wright nélkül, ellenben Sigourney Weaverrel, Jason Batemannel és egy beszélő/füvező idegennel felvértezve sem tudott itthon érvényesülni: anno a Paul a 8. helyen nyitott a heti bemutatók között, és pillanatok alatt eltűnt a toplistáról - és a köztudatból is. És ha hozzávesszük, hogy a kitűnő kritikákat kapott Scott Pilgrim a világ ellen - öt kópia ide vagy oda - a 17. helyen nyitott itthon, akkor végképp nincs miről beszélnünk, mert így egy esetleges limitált bemutatónak sincs helye..

Pedig a legújabb előzetes azt mutatja, hogy ezt a filmet bizony nagy vásznon lenne érdemes látni... kedves fesztiválszervezők: eljött a ti időtök!

Címkék

comedy sci fi martin freeman simon pegg nick frost rosamund pike paddy considine edgar wright magyarvalosag brit flick eddie marsan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr155372433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaqen 2013.06.22. 15:17:38

Egy filmet várok egész évben, erre tessék... Nem lehetne petíciót indítani vagy valami?

westhammer · http://whufc.blog.nepsport.hu/ 2013.06.23. 11:10:03

@Jaqen: Én látatlanban aláírom a petíciót, amióta tudom hogy lesz ez a film, várom ...

szekőcei 2013.06.24. 10:12:27

elmennek a döntéshozók a... ^^

sidek 2013.06.24. 19:59:40

Csak DVD-n jelenjen meg itthon!!!!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása