aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 19. hét) Takács Máté
2013. május 09. 07:50:00

Kategória: film 4 komment

Rooney Mara betegeskedik, Robert Redford menekül, Jason Statham pedig majdnem a szokásosat űzi, de jönnek még méhecskék, egzotikus madarak, gonosz bohócok és orosz csodatevők. Heti bemutatók.

sideeffects620.jpg

  • Gingerclown. Tim Curry ismét galád bohócként riogat, de Chucky baba hangja is hallható ebben a különös produkcióban, amivel csupán három baja lehet a nézőknek: 1: magyar, 2: horror, 3: feliratos. Azért hátha. Látható 3D-ben és 2D-ben is. Feliratos, 83 perc, Movierockets Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • A hallgatás szabálya (The Company You Keep). Jennifer Lawrence-től megtanultuk a törvényét, Shia LaBeouf most a hallgatás szabályát ismerteti velünk, amit akkor kell alkalmazni, ha Robert Redfordról kiderül, hogy komcsi. A Sundance kölyök öt és fél év után ismét a vásznon - vagy a videotárban! Szinkronizált, 125 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • Kolibri-kód (Hummingbird). Jason Statham ornitológusnak áll? Azt azért nem, viszont hobóként most láthatjuk először ebben az amúgy világpremierben, aminek amerikai premierdátuma még nincs is. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Pécs műsorában érhető el. Szinkronizált, 100 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • A méhek világa (More Than Honey). Nem a magzatokról, de még csak nem is a fémfelvásárlásról van itt szó, hanem azokról az apró lényekről, melyek lépre csalják az embert, szerte a világon. Morgan Freeman nem ért rá, úgyhogy Csankó Zoltán narrálja. Szinkronizált, 99 perc, Mozinet. 6 éven felülieknek.
  • Mellékhatások (Side Effects). Rooney Mara nem olvasta el a betegtájékoztatót és így több stresszben lesz része, mint amúgy. Steven Soderbergh rémisztget, hipochonderek kerüljék. Feliratos, 106 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A sziget (Osztrov). Csupán egy évvel készült később a Michael Bay azonos címűjénél ez az orosz dráma egy monostorban élő férfiről, aki állítólag képes gyógyítani, ördögöt űzni, jövőt mondani és egyéb dolgokat csinálni, amit a megboldogult Budapest tévé munkatársai is űztek a képernyőn keresztül. A nagyon jó visszhanggal bíró dráma az Uránia Nemzeti Filmszínházon kívül vidéki városokban is látható. Feliratos, 112 perc, Etalon Film. 16 éven felülieknek.
  • Zambézia (Zambezia). A Madagaszkár és a Rio szerelemgyerekének tűnik ez a dél-afrikai animációs film, amelyben biztos több a kolibri, mint a stathames opusban. Látható 3D-ben és 2D-ben is. Szinkronizált, 83 perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.

    A Sötétségben - Star Trek a teljes műsorhéten látható premier előtt IMAX-ben és 4DX-ben, szerdán este pedig egyéb mozikban és formátumokban is.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

the_company_you_keep_hun_poszter.jpg

Címkék

horror star trek thriller magyarfilm animation mozinet shia labeouf robert redford jason statham documentary steven soderbergh provideo rooney mara children movie 3d cinema big bang media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr835290705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2013.05.09. 08:39:38

Side Effects-re foglaltam holnap estére. Egyrészt kell valami alternatív moziélmény a sok 3D robbanás közé, plusz Soderbergh búcsú(?)filmje érdekel, rottenen 80% fölött áll, és bár AE nem szerette (ha jól rémlik a naplójából), azért teszünk egy próbát :)

freddyD 2013.05.09. 10:26:13

Tegnap volt szerencsém megnézni a Gingerclown-t.

Eléggé rétegfilm, ezzel tisztában kell lenni. Sajnos megvannak a hibái, de attól tartok pont amiatt fog kapni rossz kritikákat, ami miatt nem kéne (bábúk,régi filmek kliséi,retró mindenhol).

Itt egy élménybeszámolóm ahol interjút is készítettem Hatvani Balázs rendezővel. A Thelomerisről is megkérdeztem, hogy az hogy áll
www.youtube.com/watch?v=s295AjEw8Qs

*Bocs a reklámért

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.09. 18:42:41

az Est már lehárompontozta, (ennek is volt sajtója? :D) azt hiszem nem igazán vesztettem vele semmit

Wintermoots (törölt) 2013.05.09. 22:48:50

@McCl@ne:

okos, szórakoztató film a mellékhatások, jó színészekkel.
nézésre érdemes

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása