aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj pedro almodovár által dedikált szeretők, utazók plakátot! Zalaba_Ferenc
2013. április 17. 15:35:00

Kategória: film 2 komment

Pedro Almodvár legújabb filmje, a tőle megszokott szókimondó poénokkal, szexuális kever-kavarral felvértezett Szeretők, utazók március 28-a óta a hazai mozikban is megtekinthető, és ha már láttad a filmet vagy tervezed annak megtekintését - akár egy Almadovár-maraton keretében, melyre ezen a hétvégén kerül sor -, a Budapest Film és blogunk jóvoltából most megnyerheted a film magyar plakátját, melyet Pedro Almadovár személyesen dedikált!

szeretok_utazok_almodovar_dedikalt.jpg

A játékhoz nem kell mást tenned, mint a filmet megnézve válaszolni az alábbi kérdésre:

Nem meglepő módon a filmben többször is szeretkeznek, és az utolsó aktus meglehetősen speciális körülmények között történik. Pontosan hol?

A) A pilótafülkében
B) Tűzoltóhab alatt
C) A repülőgép rakterében

A válasz betűjelét neved feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk legkésőbb április 24-e, szerda éjfélig. A levél tárgya legyen: "szeretők, utazók"! Figyelem: csak pontos névvel és címmel felvértezett leveleket tudunk elfogadni. Kérünk benneteket, hogy a játék során vegyétek figyelembe, hogy a nyeremény jellegéből és értékéből fakadóan azt csak személyesen lehet majd átvenni. Ennek módjáról és időpontjáról a nyertest április 24-e után a megadott e-mail címen értesítjük. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. 

És hirtelenjében nem tudod, hol és mikor nézd meg a filmet? Az Almodovár-rajongók most szombaton a mester három rendezését is letudhatják egyhuzamban az Átriumban, ahol kisebb szünetek beiktatásával levetítésre kerül a Megtört ölelések, A bőr, amelyben élek és a Szeretők, utazók. Ne szalaszd el!

almodovar_maraton.jpg

Címkék

jatek budapest film antonio banderas penelope cruz pedro almodovar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr495231489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.04.17. 16:29:03

@h3r0ld: Ez van, amikor tavasz helyett tél van. :) Javítottam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása