aeon flux

ready for the action now, danger boy?

spoiler: érdemes-e végigülni a vasember 3. feliratait? Zalaba_Ferenc
2013. április 15. 08:45:00

Kategória: film 2 komment

Miután az első fázis valamennyi epizódjánál elérték, hogy a nézők végigüljék a 8-10 perces feliratokat egy-egy plusz jelenet kedvéért (melyek leginkább a fázispontok összekötésében segítettek), Kevin Feige producer egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ezt ziccert a második menetből is kihagyja, már csak azért sem, mert a nézők gyakorlatilag szétkapnák a mozit, ha kiderülne, hogy feleslegesen ücsörögték végig az összes best boy grip felsorolását. Tegnap megtörtént a Vasember világpremierje Párizsban, és ezzel együtt kiderült az is, hogy miért vagy kiért érdemes bent maradni, ha egyáltalán...

Mondanom sem kell, hogy masszív spoiler jön, szóval csak saját felelősségre!

ironman3_logo620.jpg

A post-credit jelenetben Tony Starkot látjuk, ahogy egy kanapén ülve a traumáiról mesél, mintha csak pszichiáternél lenne, de kiderül, hogy a hallgatóság nem akármilyen doktor, hanem Bruce Banner (Mark Ruffalo), akit annyira felzaklatnak a hallottak, hogy már épp szundikál. Ezen persze Tony felfortyan, mire Banner megjegyezi, hogy ő nem olyan doktor, és szunyókál tovább.

Tessék, igazából most szívességet tettem neked, hisz ezért a kis poénkáért nem biztos, hogy megéri betűket magolgatni (hacsak nem vagy az a típus, aki egyébként is szereti magába szívni a a feliratokat, hogy ülepedjen az élmény, meg minden), habár arról is megy a pletyka, hogy a Marvel többféle bónuszszcénát kreált, és egy másikban Tony Starkot az űrben láthatjuk, ahogy a Gemini névre hallgató új ruháját tesztelgeti. Nos, másfél héten belül kiderül.

poster_ironman3_hun2.jpg

Címkék

spoiler marvel gwyneth paltrow ben kingsley robert downey jr superhero iron man shane black guy pearce

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr175223240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frmn 2013.04.15. 14:52:47

Érdemes végigülni a Vasember 3-at? Vajon mi történhet benne? Hmmm... :)

Leone_510 2013.04.15. 15:57:43

persze, hogy érdemes...otthon mert ez már nem lesz fizetős

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása