aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 15. hét) Takács Máté
2013. április 11. 07:38:00

Kategória: film 5 komment

Melyik az apokaliptikusabb: zombiba szeretni vagy a Föld emlékén merengeni? Melyik a nagyobb kihívás: hirdetni az igaz ügyet vagy titkolni a szerelmi ügyet? Most megkereshetjük a választ a mozikban. Heti bemutatók.

  • Eleven testek (Warm Bodies). A főhős a Fifti-fifti rendezőjének újabb filmjében is élet és halál között lebeg, de kicsit másképp. Lévén zombi. Feliratos, 98 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Feledés (Oblivion). Tom Cruise WALL-E-sat játszik a Földön, mígnem Morgan Freeman narrálni kezdi az életét. A Cinema City Westend 4DX-ben, a Cinema City MOM Park eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 125 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • The Master. Paul Thomas Anderson megmutatja, milyen a Vidám Vasárnap amerikai módra, Joaquin Phoenix, Philip Seymour Hoffman és Amy Adams Oscar-jelölt alakításával kísérve. Négy budapesti mozi műsorán. Feliratos, 144 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Teddy mackó (Teddy Bear). A testépítő szerelmi életet is szeretne építeni, ezért Thaiföldre utazik. Dániában nyilván már elfogytak a nők. Feliratos, 92 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_warmbodies_hun_final.jpg

Címkék

sci fi budapest film tom cruise drama morgan freeman joaquin phoenix romance philip seymour hoffman amy adams provideo eurocinema magyarvalosag zombiemovie uip duna film vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr635216232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.04.11. 08:28:57

4DX-ben a Feledés? Lehet, h a plusz móka feledtetni tudja majd a hiányosságokat, szóval ha újrázni támad kedvem, akkor lehet, hogy ott fogok. Ámbátor a MOM azért esélyesebb.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.04.11. 08:55:32

A Masterről ír majd valaki?
Csak nem hagytok szó nélkül egy PTA filmet, ugye? :-)

szkristof92 2013.04.11. 10:18:40

@Adam Van Helsing: Én is ezt akartam kérdezni. :)

Roy85 2013.04.11. 11:25:45

A "The Master" csak Budapesten lesz látható? A kutyafáját neki! Sajnos Amy Adams filmektől amúgy sem roskadoznak a hazai mozik, vidékiként pedig úgy tűnik még kevesebb alkalom adódik, hogy láthassa őt az ember a vásznon :(

isvaen 2013.04.12. 08:41:27

@Adam Van Helsing: arra én is kíváncsi lennék, mert tegnap frontálisan ütköztem vele, és még most sem hiszem el, hogy fizettem érte, hogy ezt PTA rendezte és hogy ezt tengermély-értelmiségi filmkritikusok az egekig képesek magasztalni. a legnagyobb hollywoodi blöff, vagy ahogy mondani szokás "szerzői" "művészfilm", amit az elmúlt években láttam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása