aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ryan reynolds nem kérne újra a zöld lámpásból Zalaba_Ferenc
2013. március 23. 08:55:00

Kategória: film 3 komment

Nyílt titok, hogy a Warner a színfalak mögött az Igazság Ligája-filmen dolgozik (a korábbi hírekért klikk ide!), de egyelőre még nem lehet tudni, hogy a bevált arcok (Bale, Cavill és Reynolds) részvételével, vagy - mint ahogy korábban George Miller tervezte - egy, a már futó DC-filmektől független univerzumban, melyet teljesen új figurákkal népesítenének be.

Mindenesetre az Empire-nek adott interjújában Reynolds elismerte, hogy a 2011-ben bemutatott Zöld Lámpás nem sikerült túl jól, mivel az alkotók nem igazán tudták, hogy nyúljanak hozzá a Lámpások univerzumához, és ezzel csalódást okoztak a rajongóknak (meg úgy általában a nézőknek - teszem hozzá), ezért nem igazán érez lelkesedést az iránt, hogy visszatérjen ebbe a világba. No persze, ha a Warner egy remek történettel és rendezővel áll elő - Reynolds Whedon és Nolan nevét említette példaként -, akkor még meggondolhatja magát. Még szép.

A pletykák szerint Az Igazság Ligája 2015-ben érkezik a mozikba. 

greenlantern150.jpg

Címkék

justice league ryan reynolds superhero dc comics green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr845163638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.03.23. 09:08:59

Mondjuk, ha nem is venne részt a folytatásban, akkor sem veszítenénk sokat, mert az első résznél csak jobb lehet (mondom ezt úgy, hogy nekem tetszett), mert ha az igazság ligájához akarják kapcsolni, akkor sokkal minőségibb filmet kell kiadnia a Warnernek. Batman, Superman után nem lehet komolytalan filmet készíteni.

Ugyanakkor én örülnék, ha maradna ő a főhős, de a körítést akkor tényleg jól kell tálalni.

progvog 2013.03.23. 13:33:06

jobban örülnék ha reynolds inkább a deadpool filmet mondaná le

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.23. 18:07:23

olyat, mint a legutóbbi volt, mi sem kérünk...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása