aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 12. hét) Takács Máté
2013. március 21. 07:22:00

Kategória: film 4 komment

Őskori és tavaszi szüneti kalandok, díjnyertes alkotások, Kristen Stewart vámpírok és farkasemberek nélkül. Heti bemutatók.

croods.jpg

  • Croodék (The Croods). A DreamWorks Animation első filmje, ami nem Paramount, hanem Fox és nem UIP, hanem InterCom, a világ első családjának kalandjairól, autentikusság tekintetében félúton A tűz háborúja és az I.e. 10 000 között. Látható 2D-ben, 3D-ben és 4DX-ben. Szinkronizált, 99 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.
  • Dombokon túl (Dupa delauri). A 4 hónap, 3 hét, 2 nap rendezője ismét két barátnőről mesél: a cannes-i filmfesztiválon (dupla) színésznői és forgatókönyvírói díjjal kitüntetett legújabb filmje igaz történetet dolgoz fel, melynek középpontjában egy kolostori haláleset áll. Feliratos, 150 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Spring Breakers - Csajok szabadon (Spring Breakers). Szabadlábon Venice-ben: négy belevaló bikinis bula esete az Óz földjétől nagyon bekattant James Francóval. Feliratos, 92 perc, Fórum Hungary. 18 éven felülieknek.
  • Tango libre - Szabad a tánc (Tango libre). A velencei és varsói filmfesztiválon díjat nyerő drámában egy tangóleckéket vevő börtönőr beleszeret egy nőbe, akinek férje az ő munkahelyén tölti büntetését. Feliratos, 98 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • Úton (On the Road). Jack Kerouac generáció-definiáló regényének régóta esedékes adaptációja, ami az amerikai közönség elé is ezen a hétvégén kerül. Fogy a benzin, szól a bibab. Szinkronizált (a Művészben feliratos), 139 perc (szóval elvileg a hosszabb változatról van szó), Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_springbreakers_hun.jpg

Címkék

animation mozinet forum hungary drama intercom cirko dreamworks james franco adaptation kristen stewart parlux harmony korine eurocinema magyarvalosag children movie 3d cinema heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr565157575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.21. 07:32:10

A román csajfilmet kéne... de bakker, 150 perc?!

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.21. 07:41:18

Én a Spring Breakers-t meg fogom nézni (muszáj már valamit, hétfőn egy hónapja lesz, hogy nem voltam moziban...erre emberemlékezet óta nem volt példa).

Plusz a Dombokon túl és az Úton is érdekel, utóbbit annyira nem csíptem könyvben, de azért kíváncsi vagyok, milyen filmet kanyarítottak belőle, és hogy vajon melyik fordítást vették alapul, már ha egyáltalán. Remélem Gőböly Lee lett Mortensen figurájának neve, az tök jó.

hakaba 2013.03.21. 12:52:21

Egyértelműen Spring Breakers. Dombokon túl még talán, többi érdektelen.

K. Kálmán 2013.03.21. 13:58:41

Én Croodékra szeretnék befizetni a gyerkőccel. Remélem, jobb, mint amit az előzetese sugall.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása