aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj úton ajándékcsomagot! Zalaba_Ferenc
2013. március 19. 23:50:00

Kategória: film 3 komment

Március 21-én kerül a hazai mozikba Jack Kerouac kultikus regényének filmadaptációja, melyben többek között Kristen Stewart kezeskedik (ehem) a jó szórakozásért. A bemutató kapcsán közös játékot szervezünk a filmet itthon forgalmazó Parlux Entertainmenttel, melynek keretében Úton ajándékcsomagot nyerhettek.

ontheroad620.jpg

Közvetlenül apja halála után Sal Paradise, egy feltörekvő New York-i író találkozik Dean Moriarty-val, egy lehengerlő stílusú, elbűvölő ex-szélhámossal, akinek a rendkívül felszabadult és egyben rendkívül vonzó Marylou a felesége. Arra ítéltetve, hogy ne beszűkült életet éljenek, a két barát megszakítja minden addigi kapcsolatát és útra kel Marylou-val. Éhezve a szabadságra, a három fiatal elindul, keresvén a világot, új találkozásokat és önmagukat.

A Parlux jóvoltából most filmes ajándékcsomagot nyerhettek benne Rumnapló DVD-vel, Úton pólóval és táskával, valamint Jack Kerouac eredeti regényével. A részvételhez nem kell mást tenned, mint lájkolnod a Parlux facebook-oldalát, valamint e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) válaszolni az alábbi, nagyon egyszerű kérdésre:

Walter Salles, az Úton rendezője forgatott-e már remake-et, és ha igen, mi a címe?

A választ e-mailben várjuk, 2013. március 24-e, vasárnap éjfélig, méghozzá teljes neved és címed feltüntetésével, "Úton" tárggyal. Egy ember csak egy e-mail címmel játszhat. Figyelem: csak teljes névvel és címmel, valamint pontos tárggyal felvértezett leveleket tudunk elfogadni. Eredményt a jövő hét folyamán hirdetünk, addig is irány a mozi!

ontheorad.jpg

Címkék

jatek viggo mortensen amy adams kristen stewart parlux

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815149399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvaen 2013.03.20. 08:23:00

ha jól értelmeztem, ha nem lájkolom (mivel nem vagyok rajta a facebookon), ne is küldjek választ?

zsóka_eszter 2013.03.20. 10:36:44

K-Stew, minta "a rendkívül felszabadult és egyben rendkívül vonzó Marylou"... ha-ha

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása