aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar poszter: jurassic park 3D (2013) Zalaba_Ferenc
2013. március 18. 11:37:00

Kategória: film 3 komment

A dinók ezúttal még annál is nagyobbak lesznek, mint látszanak, ugyanis a 3D-s utómunkának hála kilépnek a harmadik dimenzióba - méghozzá az előzetes vetítések híre alapján meglepően magas hatásfokon. Májustól újra mozikban minden idők egyik legjobb sci-fije.

poster_jurassicpark3d_hun.jpg

Címkék

anniversary sci fi jeff goldblum samuel l jackson spielberg poster adventure jurassic park sam neill monster movie 3d cinema poszter magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr295140992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2013.03.18. 13:16:08

Á nem...
A 90-es évek nagy gyerekkori filmélménye, de mára nem vagyok fogékony semmiféle dínó(mdánom) filmre.
After Earth valaki?

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2013.03.18. 16:42:17

Úgy várom ezt a filmet, mintha nem láttam volna 50+ alkalommal :D Ráadásul egy nappal a születésnapom után, nagyon szép ajándék lesz (20 évvel ezelőtt pedig bátyám születésnapján mutatták be USA-ban :D). Két 3D-s filmet láttam eddig: Avatar és A hobbit. Tehát nem lehet azt mondani, egyből ugrok arra, ami 3D, de egy életre ostoroznám magam, ha kihagynám ezt a filmet. Bár ki lehetne törölni arra az egy napra az emlékezetemből a filmet és úgy megnézni... :)

NorthopViggo 2013.03.18. 17:46:54

Esküszöm, ezt a film lesz a legfontosabb bemutató a premieréig bezárólag. 100%, hogy megnézem, de nem a 3D miatt, hanem mert végre nagy vásznon nézhessem meg ezt a remekművet. És mit nem adnék érte, ha BD borítója is király lenne (persze a 3D felirat nélkül)...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása