aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 9. hét) Takács Máté
2013. február 28. 07:51:00

Kategória: film 2 komment

Házasélet, vidéki élet, élettörténet, bűnözői életmód, élet a háború alatt. Heti bemutatók.

parker620.jpg

  • Az a bizonyos első év (I Give It a Year). Rose Byrne és Rafe Spall hamarjában összeházasodnak, amire még a közeli ismerősök is azt mondják, válás lesz a vége. Szinkronizált, 97 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Ígéret földje (Promised Land). Matt Damon gázos melót végez, s legújabb kiküldetése alkalmával ezzel kénytelen szembesíteni magát. Szinkronizált, 106 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • Parker. Jason Stathamet átverik társai és ezért csúnyán meglakolnak. Feliratos, 118 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A város alatt (In Darkness). Agnieszka Holland Holokauszt-drámája, amit Oscar-díjra jelöltek a legjobb külföldi film kategóriában. Még szép, hogy. Feliratos, 145 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Violeta: Köszönet az életnek (Violeta se fue a los cielos). Violeta Parra, a világhírű chilei folkénekes élettörténete. Feliratos, 110 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_parker_hun.jpg

Címkék

thriller comedy budapest film matt damon drama action jason statham cirko romance provideo eurocinema magyarvalosag brit flick big bang media vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr15109397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.02.28. 11:00:04

És basszus a Cycle egy hét után eltűnt a mozikból.
bele se merek gondolni, milyen eredménnyel.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.28. 12:14:13

@Adam Van Helsing: Legalábbis Budapestről. Az is lehet, hogy csak egy hétre béreltek neki helyet ott. Bár ez nem valószínű...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása