aeon flux

ready for the action now, danger boy?

parkolópályán az igazság ligája Cseh Dániel
2013. február 13. 12:45:00

Kategória: film 15 komment

Valahol, valamikor még dokumentumfilm fog készülni arról az elképesztő szerencsétlenkedésről, amit a DC jogaival rendelkező Warner Bros. művel. Néhány hete még az volt a hivatalos álláspont, hogy az Igazság Ligája 2015-ben letámadja a mozivásznakat. Ezt követte a hír, hogy az óvatos producerek előbb azért megnézik, milyen magasra repül az Acélember, ezzel együtt megtudhattuk, kik lesznek a csapat tagjai, majd Will Beall forgatókönyvéről derült ki, hogy minősíthetetlen, úgyhogy azt is lefújták. A negatív előjelek után nem is olyan meglepő, hogy a Batman on Film weboldala szerint a Warner ma határozatlan ideig jegelte a Justice League film terveit. Úgy döntöttek, nem csak a Man of Steel, de annak várható folytatásai is előnyt élveznek, nem beszélve az egyelőre cím nélkül álló Batman újraindításról.

A MovieWeb számolgatásai szerint a Man of Steel második része 2016 előtt nem fog elkészülni, így valamikor 2017 és 2019 között lesz várható az új Batman film, tehát 2021-ig nem igazán érdemes számolni azzal, hogy a díszes társaság hadba vonul. 

A magam részéről a legkevésbé sem bánom, eleve nem látok túl sok potenciált az összejövetelben, de felvezetés nélkül öngyilkosság lett volna. Hogy Batman visszatér a vászonra, természetesen borítékolható volt, és részemről jöhet bátran, ha nem akarják majd mindenáron összekeverni a Nolan féle univerzummal, de ha a MovieWeb számításaira adunk, nem túl életszerű, hogy ennyi évvel a The Dark Knight Rises után is Joseph Gordon-Levitt öltené magára a maszkot.

Kérem, tegyék meg tétjeiket!

js.jpg

Címkék

flash superman batman justice league superhero dc comics wonder woman green lantern

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr145078301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DHOPW42 2013.02.13. 12:53:02

Én kicsit mindig is azt éreztem ebben, de javítsatok ki, ha ti máshogy látjátok, hogy a Marvel jól megtervezve előállt az Avengers-zel, meg az összes előzményfilmmel, és hát nem is kell minőségről beszélni, mert a pénz magáért beszél. És erre elkezdődött egy hatalmas nyomás a Warner Bros. felé, hogy hahó, jöhetne a válasz, úgyis a miénk az összes DC jog. De szerintem ők ezt sosem akarták összehozni, talán még érezték is, hogy ez vásznon nem nézne ki olyan jól, az Avengers után meg csak egy klónnak tűnne, és én ezzel tökéletesen egyet is értek. Én nem várom túlzottan a JL projektet, mert nagyon érződik benne, hogy semmi művészi indíttatás nincs benne, csak is az, hogy "felvegyék" a versenyt a Marvellel, de alapból nem is tudom, milyen versenyről van szó, mert az oké, hogy nagy dicsőség, ha valaki trilliárdnyi pénzt keres, de a Warner Bros.-nak gondolom a JL nélkül sincsenek pénzügyi problémái. Vagy...?

Szóval csak azért, hogy nekünk is jó sok pénz teremjen és a mi filmjeinket nézzék a legislegtöbben, én nem akarom, hogy elkészüljön a JL.

abelh 2013.02.13. 12:59:41

szerintem nincs azzal gond, ha a versenyszellem szülné ezt a projektet, de ha 1-2 éven belül összekalapálták volna, akkor nem sok esélye lett volna.

az lenne a logikus felállás, ha Marvel-módra szépen megalapoznák az egészet, Man of steel után Flash, WW és Green Lantern reboot és a végén Batman újrája, és akkor 6-7 év múlva - amikor már ténylegesen van rá igény, és mozis mitológia mögötte, akkor egy szépen összerakott JL film. Jobb is, ha lefújták, így semmi értelme nem lett volna.

David S. 2013.02.13. 13:10:09

Erre a hírre várok már mióta! Hát mégis csak van némi értelem a Warnernél. 5-8 év múlva örömmel fogadom majd a már kidolgozott, jól megtervezett és megalapozott Igazság Ligáját! A 2 év alatt összecsapott verzióból szerintem senki sem kér.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.02.13. 13:27:40

Inkább várok egy minőségi alkotásra, minthogy gyorsba kapja egy szart...

Ahogy abelh is írta; kell a felépítés. Nélküle nem lehet megcsinálni.

Flash filmet meg nagyon várom, de eddig semmi nagyobb hír nincs róla... :S

prick 2013.02.13. 13:31:03

Nem is baj. Az emberek lassan megcsömörlenek a szuperhős filmektől, mondom ezt úgy, hogy hatalmas geek vagyok.
Jöjjön egy jó Superman film és részemről mindent láttam, amit kölyök koromban szerettem volna.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.02.13. 13:50:05

@prick: Agree. A blogon sem csinálok titkot belőle, hogy a képregények világa mindig is vonzott, de nekem is kezd nagyon elegem lenni, ha minden 10 fércműre jut egy értékelhető, már sokat mondtam. Ennek így nincs sok értelme.

Batman valószínűleg soha nem kap jobb filmeket, Superman karakteréből szerintem most kihozzák a maximumot, ezeken kívül még egy titkos álmom egy olyan Pókember film, ami a '60-as években játszódik, a First Class stílusában, mínusz a tömegnyomor és a sietség. De mivel ebből soha nem lesz semmi, így nyár végén már valószínűleg én is nyugodtan halhatok meg.

prick 2013.02.13. 13:53:42

@Cseh Dániel: Na jó, még egy Authority- t és egy Invincible- t azért bírnék, tökre kifordítják az egész stílust, de nem reménykedem.

bfrenk 2013.02.13. 14:10:11

Tényleg nem kéne összecsapni. Nekem van egy álmom ezzel kapcsolatban. Lenne egy előzményfilm (mondjuk Superman) és abban egyedül van még a hős, és elbukik, vagy legyőzik (mint az utsó Nolan-féle Batmanben Bane a film felénél Batmant). Aztán a Justice Leauge film úgy kezdődik, hogy bukott állapot és lassan összeáll a csipet-csapat és együtt legyőzik a gonoszt. Mondhatjuk úgy is, hogy egy kettészelt The Dark Knight Rises, vagy egy A Birodalom visszavág-A jedi visszatér szerű történetfelépítés. Bár lehet, csak az én fantáziám nagy.

batboy 2013.02.13. 14:41:07

úgy szeretném tudni, hogy ezúttal mennyit tülkölt el a Warner erre az újfent abortált projektre, mennyit pengettek Will Beall-nek a "terrible" forgatókönyvért és a többi. úgy megnézném azt a dokumentumfilmet! :DD

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.13. 14:45:09

nem is baj, már írtam korábban is, hogy szerintem feledni kellene ezt a dc verzióját az Avengers-re.

Mert bár mi képregényrajongók tudjuk, hogy a 2 csapat tök más, mégse lehetne ezt filmen elmondani rendesen.

A dc csak foglalkozzon a dark csapattal, amimről itt is volt hír:

aeonflux.blog.hu/2013/01/08/guillermo_del_toro_es_a_dark_universe

prick 2013.02.13. 15:41:30

Ja! El is felejtettem a DC- nek van egy New Gods.. abból mekkora eposzt lehetne művelni, te jó ég.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.02.13. 18:26:23

no de várjunk már, most ha 2021-ig nem jön az igazság Ligája, addigra jó eséllyel kiöregszik, meghal, öngyilkos lesz, drogos lesz az új Superman is, akár bukta lesz, akár siker a film, szóval a Marvelnél hány év alatt is vezették fel a dolgot (amiből igazából csak a Vasember volt atomkirályság) a többi meg egy kisebb hehe

szóval ez tényleg szerencsétlenkedés, elkéstek, elkúrták, másodikok lehetnek max, mint Coca Cola mögött a Pepsi

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.02.14. 08:52:31

@scal: a dc az is a marvel mögött jó régen...

manuel_ 2013.02.14. 11:11:56

2021? Addigra rég lecseng az egész. Volt olyan trend az elmúlt mondjuk 30 évben, ami legalább 10 évig kitartott...?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.02.19. 02:27:03

A Csillagok Háborúja, a Star Trek, a Ki vagy Doki...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása