aeon flux

ready for the action now, danger boy?

guillermo del toro és a dark universe Zalaba_Ferenc
2013. január 08. 09:06:16

Kategória: film 12 komment

A Warner és a DC kezd végre magához térni ötéves zsibbadtságából: nem csupán a mifelénk is már sokszor felemlegetett Justice League-filmet és annak leágazásait kalapálja serényen, hanem úgy tűnik, Guillermo del Toro közreműködésével a fenti csoportosulás "sötét oldalát", a Justice League Darkot is filmre kívánja adaptálni. Ebben, a Dark Universe munkacímre hallgató projektben olyan, a szokásostól elrugaszkodottabb karaktereket tömörítene egy csapatba, mint Swamp Thing, John Constantine, The Demon, Deadman, The Spectre és Zatanna. 

A film még gyerekcipőben jár - még nem is kapta meg a Warner jóváhagyását -, egyelőre azzal a meg nem nevezett  forgatókönyvíróval sikerült megegyezni, akinek Del Toro jó ideje udvarol. Az IGN-nek adott interjújában annyit még elárult, hogy a DC arra törekszik, hogy a Christopher Nolan által belőtt hangvételt vigye tovább a későbbi projektekre is, amely érdekes megközelítése lehet egy alapvetően természetfeletti csapatnak.

justiceleaguedark.jpg

Címkék

guillermo del toro superhero dc comics

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr775004795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.08. 09:26:04

...és ha már itt tartunk: del Toro Az őrület hegyeiről sem tett le véglegesen. Látta a Prometheust, és ugyan vannak átfedések, de "kapják be, Lovecraft volt az első".

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 09:39:14

nagyon jó ötlet lenne, a JLA-t meg el kéne felejteni.

minek harcolni a marvel-lel ha ki is lehet cselezni??

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.01.08. 09:44:58

DC, Képregényfilm.... JÖHET!

Érdekes ötlenek tartom, de azért simán megtudnám nézni, sőt. Swamp Thing történetét még ismerem is, hiszen láttam a 80-as évekbeli Wes Craven által rendezett filmet :D

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.01.08. 09:56:59

Arra leszek kíváncsi, hogy Keanut berakják-e a csapatba

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 10:01:59

@Adam Van Helsing: hát ő sokba kerülne, bár ki tudja...

Mondjuk szerintem tim roth jobb lenne Constantine szerepére, bár Keanuval se volt semmi bajom.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.01.08. 13:39:05

@m4n with0ut fe4r .: azt én is tudtam, hogy kábé semmi köze az eredeti figurához, de filmen attól még nagyon jól működött
+ a Warner legalább tudná valami korábbi dolgához kötni ezt az egészet

Kemény Husi 2013.01.08. 14:01:46

Sajna már a képregények lapjain is tudatosan a mainstream, "Keanu-s" verzió felé tolják Johnt: a febeuári, 300. szám lesz az utolsó Hellblazer, aztán egy szimplán Constantine cimu rebootban viszik tovább a karaktert, a posztban tárgyalt DC Dark univerzum részeként - ami egyébként egy kiábrándítóan gyerekbarát PG sorozat. Ez van.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.08. 14:44:43

@doggfather: Leginkább azért, mert ez a film csak a JLA kistesója lehet. Azért a DC-nek nem kéne beijedni a Bosszúállók és a Marvel sikerétől - Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern: ők azért vannak elég nagy arcok ahhoz, hogy akár egy héttel a Bosszúállók 2. után is tömegeket mozgassanak meg.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 15:07:04

@Zalaba_Ferenc: nem vagyok benne biztos, hogy mire ez kijön addigra nem lesz csömörje a moziba járóknak a szuperhősökből.

Idén jön Thor, Amerika Kap 2, Vasember 3 aztán újra Angyalok mire kijön a JLA.

És ezt a "kistesót" még a JLA UTÁN akarják felvezetni/behozni?!

Főleg úgy, hogy az Angyaloknak nagyon jó kis felvezetése volt a külön filmek, majd csapatfilm. Már ezt is "elrontja" a dc, de legalábbis alter módot alkalmaz. De ugyanarra a sémára, egy sor A listás hőst egybe.

Szerintem jobban járna, ha egy ilyen "dark" csapatot hozna be, építene fel.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása