aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kristen wiig az anchorman 2-ben! Zalaba_Ferenc
2013. február 05. 23:12:00

Kategória: film 3 komment

Háromperces F&F6-trailer? Pff. Önálló Yoda-film? Haggyámá'! A hobbit DVD/BD-megjelenése? Kitérdekel?! A nap legfontosabb híre az, hogy Kristen Wiig - a Koszorúslányok Oscar-jelölt írója/főszereplője - csatlakozott az idén karácsonykor érkező Anchorman: The Legend Continues című film szereplőgárdájához. Zeusz szakállára mondom, ez jó hír!

A pletykák szerint Wiig Brick Tamland (Steve Carell) szerelmét(!) alakítja majd, azaz feltehetően egy olyan figurát, aki mellé még Forrest Gump sem ülne le az iskolabuszban. A közreműködők még nem látták a forgatókönyvet, ami talán nem olyan nagy gáz, lévén az első rész sem a sztorija miatt volt erős (mi több, abból a filmből annyi sztorit vágtak ki, hogy össze tudtak belőle ollózni egy másik filmet), meg aztán a jelenetek nagyját a felvételeken rögtönözték. Így megy az az Apatow-istállóban. Adam McKay rendező (akinek ez lesz az ötödik közös projektje Will Ferrell-lel) annyit azért elárult, hogy a film már egy új korban (a 80-as évek?) játszódik majd, mellyel a Channel 4 News Team nem nagyon tud mit kezdeni. Elkerülhetetlennek tűnik a katasztrófa és a táncos/zenés betétek.

S hogy Ferrell és Wiig mennyire jók együtt, arra itt van példaként az idei Golden Globe-átadó legviccesebb jelenete.

Címkék

comedy will ferrell judd apatow paul rudd adam mckay steve carell kristen wiig anchorman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr555064914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása