aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: god of war - ascension (2013) Zalaba_Ferenc
2013. február 03. 18:10:00

Kategória: jatekhaz 8 komment

Bele sem merek gondolni, hány millió dollárt ölt a Sony a hamarosan (március 15-én) megjelenő God of War-prequelbe, hisz önmagában ez a promó sem lehetett olcsó mulatság, nem hogy az, hogy teljes hosszában pörög majd a Super Bowl szünetében. Sajna, túl későn kapcsolódtam be a konzoluniverzumba ahhoz, hogy az első két rész mai szemmel már fapados grafikáját és nehézkes irányíthatóságát toleráljam, de a harmadik rész nagy-nagy klasszikus (a Guitar Herós feladványt leszámítva). Persze, megvárom az első teszteket...

Címkék

ps3 super bowl tps god of war game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1005060883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.02.03. 18:18:52

Az előszereplős trailert nem posztolod ki? Az is kifejezetten erősnek tűnik, és érezteti a mozifilm hiányát. Szerintem amúgy Tom Hardy tökéletes Kratos lenne.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.03. 18:19:57

@csgergo: De hisz ez élőszereplős. Van másik is?

csgergo 2013.02.03. 18:19:57

Ó ez ciki, pont az a rtailer amit mondtam, lehet meg kellet volna nézni a videót mielőtt kommentelek :D

McCl@ne 2013.02.03. 19:11:55

@Zalaba_Ferenc: Van egy lélegzetelállító 30 perces gameplay, ami a játék elejét mutatja meg.
Ha érdekel: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lVsrfl_kQFs

Amúgy én friss PS3 tulaj vagyok és eddig csak a God of War szériát játszottam, eddig 5 játék jelent meg, amik kronológiai sorrendben a következők:
Chains of Olympus (PSP)
God of War (PS2)
Ghost of Sparta(PSP)
God of War 2 (PS2)
God of War 3 (PS3)

A 3. részt megelőző részeket újra kiadták HD-ben PS3-ra, és bár nyilván nem néznek ki annyira jól, de még ilyen formájukban is hihetetlenül látványosak és monumentálisak, plusz a sztorihoz (mert hát van az is!) elengedhetetlenek! Én nagyon örülök, hogy nem hagytam ki őket, az első résznek itt-ott tényleg kicsit nehézkes az irányíthatósága, de a többié mint kés a vajban!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.03. 19:43:37

@McCl@ne: Ó, ezt direkt nem néztem meg: nem akarom elrontani az élményt. :)

Volt egy rész az első részben (melynek HD-verziójával játszottam, és hát nem dobtam tőle hátast), melyben dobozokat kellett ide-oda tolizni, miközben nyílakkal lőttek rám, és azt hittem, lekaparom az arcom, mennyire nem volt felhasználóbarát - úgy éreztem, azzal nehezítettek a játékmeneten, hogy gyakorlatilag irányíthatatlan volt a dobozolás.

Szó se róla, ilyesmit a Ninja Gaiden-széria is elkövetett, aminek Sygma (vagy Sigma?) részre hallgató epizódját a mai napig életem legnehezebb játékának tartok.

McCl@ne 2013.02.03. 19:53:37

@Zalaba_Ferenc: Kb. az első rész 10. perce az, amiről beszélsz :D Rúgni kell a dobozt, de tény, hogy ott megijedtem én is kicsit, hogy ha ez ilyen lesz, akkor a GoW továbbra is Gears of Wart jelent majd számomra, de szerencsére nem adtam fel!
A többi rész viszont nagyon sima ügy, és epedve várom, hogy végigjátszhassam a 3-at, mire ez kijön!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.03. 19:58:33

@McCl@ne: Hmm, emlékeim szerint tovább is játszottam vele (valami hidrának is lekaszaboltam a fejét, mire mindig visszanőtt :). Majd talán még adok neki egy esélyt.

Most orrba-szájba Borderlands 2. :)

HavasiG 2013.02.03. 22:57:12

Aki szerint a God of War első részének irányítása nehéz, annak ajánlom a Legacy of Kain: Defiance végigjátszását számítógépen, billentyűzetről. Csak el fél órát toljatok vele és rájöttök majd, hogy a GoW 1 irányítása pehelykönnyű. :)

Hirtelen már megörültem, hogy GoW mozifilm...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása