aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: upside down (2013) Zalaba_Ferenc
2013. január 25. 09:44:00

Kategória: film 3 komment

Két lakható planéta egymás tőszomszédságában, értsd: egy ponton alig néhány méter választja el őket egymástól. Mindkét planétán emberek élnek saját planétájuk gravitációjának rabságában, és nem érintkezhetnek egymással. Ez nem akadályozza meg Jim Sturgesst (a szegény ember James McAvoyát - még a hangja is olyan!) és Kirsten Dunstot (kinek egy kispárnareklámban lenne a helye), hogy egymásba szeressenek, és eme szerelem beteljesülése érdekében felrúgjanak néhány szabályt - akár fizikait is. Az "elolvasom" után új trailert és posztert találtok.

upsidedown620.jpg

A megkérdőjelezhető minőségű szereposztás ellenére Juan Diego Solanas "high concept" filmje elegendő egyedi ötletet és látványelemet kínálhat ahhoz, hogy az egyszeri ember szemet hunyjon olyan apróságok felett, melyek miatt Newton bizonyára forog a sírjában.

poster_upsidedown.jpg

Címkék

trailer sci fi kirsten dunst poster romance jim sturgess eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr915042632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Micsoda Dániel 2013.01.25. 10:07:46

Ez a film borzalmasan gyenge. Nem hogy forgatókönyvre, de még egy plánokat ismerő operatőrre sem futotta. Olyan mint valami sci-fiskedő fanboyság youtube-ra.

K. Kálmán 2013.01.25. 10:49:54

Nekem tetszik az előzetes. Eleve, az alapötlet akkora nonszensz, hogy máris érdekelni kezd a film.

Thresher 2013.01.25. 12:11:52

Na ettől fognak a fizikusok agyfaszt kapni...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása