aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd/bd-borítópremier: elrabolva 2 [taken 2] (2012) Zalaba_Ferenc
2013. január 25. 19:13:00

Kategória: dvd bd Szólj hozzá!

Ugyan mifelénk még az év legrosszabbjai között is kiérdemelt magának egy különdíjat az Elrabolva kevésbé sikerült folytatása, de ez nem akadályozta meg a magyar közönséget abban, hogy már a nyitóhétvégén ráduplázzanak az első rész teljes nézettségére. Örülhetnek a rajongók, a ProVideo ugyanis nem vette félvállról a megjelenést. Az "elolvasom" után speckók és borítók - csak most, csak nektek (meg a DVDExtrának).

Bryan Mills február 20-tól DVD-n (3.290 Ft) és BD-n (6.990 Ft) is folytatja az IQ-ban hiányt szenvedő nehézfiúk aprítását (mert ezek semmiből sem tanulnak), méghozzá bővített kiadásban (ez 6 percnyi pluszt jelent DVD-n és BD-n egyaránt), eredeti (2.35:1) képarány, DVD-n DD5.1-es magyar és angol, BD-n pedig dts-HD MA 5.1-es magyar és angol hang, valamint magyar felirat kíséretében. Sőt, a kiadványokon még extrák is lesznek, méghozzá magyar felirattal:

  • Így készült az Elrabolva 2.
  • Fegyverarzenál - Brian Mills bőröndje
  • Posztergaléria
  • Kimaradt jelenetek
  • Bakiparádé

dvd_taken2.jpgbd_taken2.jpg

Címkék

action luc besson liam neeson provideo eurocinema alternative version dvd borito bd borito bd magyarorszag dvd magyarorszag

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr985043825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása