aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: the elder scrolls online (2013) Zalaba_Ferenc
2013. január 22. 23:30:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

Mától lehet regisztrálni a The Elder Scrolls Online-re, a nagy hírű RPG-sorozat első, nyílt világú multiplayer (MMO) epizódjára, amely valamikor az év folyamán jelenik meg PC-re és Macre, ugyanakkor a konzolos megjelenés lehetősége sincs kizárva. A játékot hatodik(!) éve fejlesztő ZeniMaxnak ez lesz az első játéka, de megijedni nem kell, a céget az MMOG-k világában elég nagy tapasztalattal bíró Matt Firor alapította.

A játék a Skyrim előtt ezer évvel játszódik majd Tamriel kontinensén, ahol három különböző csoportosulás harcol egymással a birodalom trónjáért, meg persze mindenféle rémekkel, akik az útjukba akadnak. A játékos bármelyik oldalon becsatlakozhat a kalandba. Az alanti (természetesen) észbontó trailer betekintést nyújt a három csoport hm... mindennapjaiba.

Címkék

rpg pc game the elder scrolls game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr395036854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2013.01.23. 14:35:26

nem rossz trailer, bár nekem az új SC2: HotS intro jobban tetszik

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása