aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: frank ocean - wiseman Fata Richárd
2012. december 24. 09:25:55

Kategória: zene 5 komment

Meglepő lehet, hogy bejegyzést szentelünk egy olyan dalnak, amely végül nem fog felcsendülni egy filmben, de jelen esetben három jó okunk is van rá: 1. a dal előadója 2012 egyik legnagyobb befutója, a zenei szaksajtó szinte egyöntetű véleménye szerint az év albumát jegyző Frank Ocean; 2. a film, amelyhez a dal íródott, a Django elszabadul; 3. a dal gyönyörű. Quentin Tarantino korábban elmagyarázta, hogy fantasztikusnak tartja Ocean balladáját, de a filmben nem volt megfelelő jelenet hozzá, csak úgy random beszuszakolni valahova pedig nem akarta, azt méltatlannak érezte volna. "Amikor Frank úgy dönt, hogy közreadja a dalt, akkor majd a közönség is hallhatja, hogy milyen fantasztikus" - tette hozzá, és hát Frank nem is várt különösebben sokáig a közönség megajándékozásával, elvégre itt a karácsony... A Django elszabadul filmzenelemeze pedig ide kattintva már teljes egészében meghallgatható, és az "elolvasom" után megtaláljátok a most-már-tényleg-a-legeslegutolsó előzetest is (egy másik r'n'b-dalnok, John Legend originál betétdalával).

frank_ocean.jpg

Címkék

zene soundtrack trailer tarantino hallgatnivalo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr644979514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrews 2012.12.24. 10:47:39

Tényleg nagyon jó a dal. Szuper hangulatos. Nem értem stáblista utánra se fért be betétdalként?

Micsoda Dániel 2012.12.24. 11:02:13

Kicsit olyan mintha David Lynch csinálta volna egy vidámabb pillanatában, tök jó, de az év lemezét akkor is Jack White csinálta. :)

Nadas · https://logingit.com/www-txsurchargeonline-com-login-tx-surcharge-pay/ 2020.01.30. 04:52:27

<a href="https://logingit.com/mp3-juices-download-free-mp3-juice-music-mp3-juice-cc/">MP3 Juice CC</a>

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása