aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: the killers - here with me Fata Richárd
2012. december 15. 11:34:52

Kategória: zene 2 komment

Egy hónappal ezelőtt jött a hír, hogy Tim Burton ismét rendezett egy videót a Killers-nek, és most végre megérkezett maga a (természetesen kellőképpen gótikus hangulatú) klip is – Winona Ryderrel, a Submarine főszereplőjeként megismert Craig Roberts-szel és a végén egy zseniálisan bizarr csattanóval.

Címkék

zene videoklip hallgatnivalo winona ryder tim burton

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr414966561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.15. 16:07:24

A nóta jobb mint a nagy éves átlag, de azért a The Killers-mániát már akkor se értettem, mikor még nagyon frissek voltak, viszont kíváncsi lennék, hogy ezzel a "bizarr csattanóval" mit akart mondani a rendező. Ricsi, szerinted? :)

Fata Richárd · http://riczike.tumblr.com/ 2012.12.17. 17:01:31

@Zalaba_Ferenc: Hát, azt nem tudom, hogy mit akart mondani vele (a groteszk kamaszszerelem groteszk beteljesülése, vagy valami ilyesmi? :-D), mindenesetre szerintem remek vizuális ötlet egy ilyen viaszbábus sztorihoz... :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása