aeon flux

ready for the action now, danger boy?

drágán add a werkfilmed Cseh Dániel
2012. december 01. 10:17:19

Kategória: film 8 komment

Egy rövid videó erejéig betekinthetünk a februárban érkező Die Hard - Drágább, mint az életed kulisszái mögé, láthatunk néhány új jelenetet, megtudhatunk ezt-azt John fiáról, és szegény Holly is megkapja a magáét. Mintha nem lenne elég, hogy '95 óta ott lóg a telefonon...

Címkék

bruce willis die hard action werkfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr944940997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2012.12.01. 10:22:21

Nem. A végén elindult visszahívni!
(marha nagy sikerrel járhatott a 4. részből kiindulva :D)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.01. 10:36:55

"Itt vagyunk Moszkvában." L*faszt a seggedbe, Jai. Moszkvában, persze.

McCl@ne 2012.12.01. 10:46:04

@Zalaba_Ferenc: Egyáltalán nem is voltak Moszkvában? Csak kérdezem, mert nekem is megütötte a fülemet, de nem lehet, hogy akkor tényleg ott voltak?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.01. 10:56:02

@McCl@ne: Persze, voltak Moszkvában is, hogy felvegyenek egy-két külső jelenetet, de az oroszlánrész nem ott forgott. Persze, Moszkva jobban hangzik, mint Budapest: kell a virtuális turizmus az amerikaiaknak.

McCl@ne 2012.12.01. 11:04:12

@Zalaba_Ferenc: Akkor tényleg bekaphatja, bár annyira nem érdekel.
Mi ez a határtalan utálat amúgy Jai irányába? Lemaradtam valamiről? (kb. minden AGDTDH-os bejegyzésnél negatív a hozzáállásod)
...ezzel együtt határozottan érzem, hogy 6*-ról fog indulni nálad a film 2 és fél hónap múlva. Lefelé.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.01. 11:10:14

továbbra is várós a film, nem tehetek róla.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.01. 13:28:48

@McCl@ne: Úgy általában a filmmel vannak előítéleteim (legfeljebb majd kellemesen csalódom), ugyanis a rendező számomra még nem bizonyított, pontosabban csak azt bizonyította, mennyire nem jó az, amit csinál. Nem mondom, hogy Len Wiseman olyan hej de jó direktor lenne: mindkét Underworldje felejthető, de legalább az akciójelenetei között volt egy-két emlékezetes (pl. a helikopteres buli a második részben), és a Die Hard 4-nek már az előzetesei is tele voltak moneyshotokkal, nem hogy a film. Az ötödik rész marketingje eddig csak sok-sok felrobbanó autót, egy nagy ugrást meg egy helikoptert tudott felmutatni. Boring. Aztán az se tetszik, hogy februárban jön a film (Máté mondhat, amit akar), hogy McClane-nek megint új partnere van, és hogy a rosszfiú(k)ról gyakorlatilag semmit se tudunk, pedig a sorozatban ők legalább annyira fontosak, mint a jók (a negyedik részben szerintem nem a káromkodások, hanem a karizmatikus gonosz hiánya volt a legnagyobb hiba).

Ettől függetlenül a film tiszta lappal indul: előítéleteim vannak ugyan, de ezek menet közben simán legyűrhetők. Egyetlen film iránt sem táplálok olyan eltökéltséget, hogy márpedig én ezt utálni fogom.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.01. 15:39:44

@Zalaba_Ferenc: Nekem sem tetszik, hogy februárban jön, sőt mi több, minden aggályodat osztom. Nekem valahogy olyan érzésem van az előzeteseket meg úgy a komplett produkciót elnézve, mintha a Millennium Films / Nu Image csinálta volna. Lehet, csak azért, mert Kelet-Európában forgatták...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása