aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 48. hét) Takács Máté
2012. november 29. 07:11:02

Kategória: film 1 komment

A DreamWorks legendákat gyalágyárt, Robert De Niro paranormális, Morgan Freeman paralizált, Robert Mitchum pedig egyenesen halott. Heti bemutatók.

riseoftheguardians620.jpg

  • Crulic - A túlvilágra vezető út (Crulic - drumul spre dincolo) Sokszoros díjnyertes lengyel-román animáció, melyben a címszereplő a túlvilágról számol be hamis vádakkal és éhségsztrájkkal súlyosbított krakkói megpróbáltatásairól. A Toldi mozi műsorán. Feliratos, 73 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • A gyilkos médium (Red Lights) Robert De Niro szeretné, ha csak a kezeit figyelnék, de Cillian Murphy és Sigourney Weaver elég rámenős oknyomozók és a vörös köd mögé látnak. Az Élve eltemetve rendezőjének filmje Balatonfüred, Budapest, Cegléd, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged és Székesfehérvár mozijaiban startol. Szinkronizált, 113 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.
  • Monte Wildhorn csodálatos nyara (The Magic of Belle Isle) Rob Reiner új filmjében Morgan Freeman nem tud mihez kezdeni az igazsággal, miszerint elveszítette írás iránti szenvedélyét, ezért azt kéri, amit Virginia Madsen és gyerekei esznek: vidéki jó levegőt. Bakancslistájára Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Szentendre és Szolnok lakói iratkozhatnak fel. Feliratos, 109 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Az öt legenda (Rise of the Guardians) A DreamWorks Animation idén karácsonyra a húsvéti nyuszit is csatasorba állítja, így értelmet nyerhetnek a mikulás alakú csokinyuszik meg hasonló édességhibridek. A Bosszúállók gyerekváltozataként aposztrofált haddelhadd 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető. Eredeti nyelven 3D-ben látható a Cinema City Debrecen és MOM Park műsorán. Szinkronizált, 97 perc, UIP-Duna Film. 6 éven felülieknek.
  • Robert Mitchum halott! (Robert Mitchum est mort) A vitán felül álló kijelentés mögött egy koprodukciós road movie áll egy nem kimondottan sikeres színész-ügynök párossal, akik az Északi-sarkkör felé tartanak, hogy találkozzanak egy neves rendezővel. Ennek tényleg kizárólag a Művészben a helye. Feliratos, 91 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • A tenger törvénye (Terraferma) A velencei filmfesztiválon többszörösen elismert filmben egy szicíliai család életét felforgatják a bevándorlók. És Berlusconihoz már nem fordulhatnak... A törvény Budapest, Debrecen, Eger, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Szolnok és Tapolca polgáraira vonatkozik. Feliratos, 88 perc, Mozinet. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

red_lights_hun_poszter.jpg

Címkék

thriller animation mozinet drama robert de niro morgan freeman cillian murphy dreamworks sigourney weaver eurocinema magyarvalosag 3d cinema uip duna film big bang media vertigo media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr224932905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.11.29. 13:16:59

Innen semmit, max a Felhőatlaszt pótlom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása