aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: the paperboy (2012) Fata Richárd
2012. szeptember 28. 12:29:53

Kategória: film Szólj hozzá!

Bár végül a Precious csak eljutott a hazai mozikba is, Lee Daniels harmadik rendezésének ez nagy valószínűséggel nem fog sikerülni, de én azért két kezemet összetéve reménykedem, hisz a felemás cannes-i fogadtatás igazából csak megerősített abban a hitemben, hogy a déli fülledtségben tobzódó alkotás remek szórakozásnak ígérkezik, a maga sajátos módján.

Ebben a legnagyobb szerepe minden bizonnyal Nicole Kidmannek van, aki gyakorlatilag mindenki szerint évek óta legizgalmasabb alakítását nyújtja a rendőrgyilkossággal vádolt pasiját a halálbüntetéstől egy újságíró segítségével megmenteni igyekvő, white trash lotyóként. Erre persze már azóta számítani lehetett, hogy megtudtuk, olyan hálás jelenetekben lubickolhat, mint John Cusack érintés nélküli kielégítése és Zac Efron arconpisilése... A kézenfekvő ütőkártyára hivatott némi figyelmet irányítani az alábbi, most közreadott filmrészlet is, amelyben Kidman profi módon hozza zavarba a komolyan vehető színészi karrier irányába lépdelő Efront.

Címkék

erotika thriller independent john cusack nicole kidman drama zac efron matthew mcconaughey precious filmklip lee daniels

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr474807747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása