aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: identity thief (2013) Fata Richárd
2012. szeptember 27. 14:01:51

Kategória: film 7 komment

A Koszorúslányokkal hirtelen a komikus műfaj megkerülhetetlen figurájává avanzsáló Melissa McCarthy jövő tavasszal már főszereplőként játszhat el egy újabb harsány, tenyeres-talpas nőszemélyt, aki vígan éli világát egészen addig, amíg váratlanul rajta nem üt a férfi, akinek a személyazonosságával való visszaélés az addigi fékevesztett pénzszórást lehetővé tette. A pórul járt pasast Jason Bateman alakítja, szemmel láthatólag szintén a tőle megszokott szerepkörben mozogva, ugyanakkor az bizakodásra adhat okot, hogy a rendező az a Seth Gordon, aki a kifejezetten korrekt Förtelmes főnökökkel okozott kellemes meglepetést tavaly, ugyancsak Batemannel a főszerepben. A mellékszerepekben olyan további zsánerközeli arcok bukkannak fel, mint Amanda Peet, Jon Favreau, vagy McCarthy férjura, Ben Falcone.

Címkék

trailer comedy jason bateman jon favreau melissa mccarthy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr834806276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2012.09.27. 16:10:47

Nem lepne, ha ez hozzánk már csak DVD-n futna be.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2012.09.27. 16:23:18

@J. Bauer: Ez? Ez itthon kasszát fog robbantani. És még csak most fogom megnézni az előzetesét...

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2012.09.27. 16:26:11

Megnéztem. Világpremierrel egy időben fog érkezni, és nagyon szép számokat fog produkálni.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2012.09.27. 22:21:49

@Cseh Dániel: Tényleg? Az előzetes alapján én valószínűleg kihagyom.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.28. 07:38:52

@J. Bauer: Miután mind a Förtelmes főnökök, mind pedig a Terhes társaság (melynek ez a film ránézésre kiköpött klónja) nagyot szólt nálunk, kizártnak tartom, hogy ez a film csak DVD-n jöjjön hozzánk. Mi több, elég nagy siker lesz.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2012.09.28. 08:34:39

@Zalaba_Ferenc: No igen, de azokban közönségcsalogatóbb színészek is szerepeltek, úgyhogy nekem kétségeim vannak, hogy az eddig csak csapatban sikert elérő Jason Bateman és a nálunk emlékeim szerint nem túl izmosan szereplő Koszorúslányokban felkapott színésznő filmjére mifelénk feltétlenül ráizgulnának. De legyen igazatok, Bateman jó színész és megérdemli a sikert.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.28. 08:46:25

@J. Bauer: A Másnaposok kapcsán megtanulhattuk, hogy ha vígjátékról van szó, akkor az alapszitu sokkal fontosabb, mint a színészek, akik előadják. Lehet, hogy a Förtelmes főnökökben ott virított Kevin Spacey (gyakorlatilag hasbeen), Jennifer Aniston vagy Colin Farrell (gyakorlatilag neverbeen), annak a filmnek a sikerét is a "visszavágás a gonosz főnöknek" szitu adta el, míg a Terhes társaság Robert Downey megkérdőjelezhetetlen jelenléte mellett az ezeréves "furcsa páros" szitu miatt volt eladható. Valami hasonlóra lehet most is számítani. Szerintem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása