aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 39. hét) Takács Máté
2012. szeptember 27. 07:44:57

Kategória: film 3 komment

Kalandok óceánban, időben, hotelekben, filmstúdiókban és nagyvárosokban. Heti bemutatók.

  • Berberian Sound Studio Különös dolgok történnek egy olasz horrorfilm-stúdióban: egy hangmérnök szembesül vele, amint a valóság leutánozza a művészetet. A fővárosi Művész mozi műsorán. Feliratos, 92 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Hotel Mekong (Mekong Hotel) Különös dolgok történnek egy thaiföldi hotelszobában: valóság és fikció mosódik össze, miközben egy filmkészítő jelenetet próbál a vámpírszerű anya és lánya közötti kapcsolatról. A Boonmee bácsi... rendezőjének újabb kihívása a Cirkogejzírben nézhető meg. Feliratos, 61 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Looper - A jövő gyilkosa (Looper) Joseph Gordon-Levitt még saját idősebb verzióját is likvidálná e legújabb, kultgyanús sci-fiben, ám Bruce Willist eddig még senkinek sem sikerült a filmtörténelem során. Budapesten a multiplexek mellett a Puskin és a Toldi is játssza, műsoron továbbá Balatonfüreden, Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Gödöllőn, Gyöngyösön, Győrött, Hévízen, Kecskeméten, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsett, Siófokon, Sopronban, Szegeden, Székesfehérvárott, Tapolcán és Tatabányán. Feliratos, 118 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Párizs-Manhattan (Paris-Manhattan) Francia romantikus vígjáték egy Woody Allen-mániás nőről, avagy Annie se lát, se hall. Budapest, Eger, Hévíz, Kecskemét, Szeged és Szolnok mozijai vetítik a héten. Feliratos, 77 perc, CineReál. 12 éven felülieknek.
  • Sammy nagy kalandja 2. (Sammy's avonturen 2) Sammy, a belga teknős újabb térhatású kalandokba keveredik, hogy azok is ki legyenek szolgálva a héten, akik nem olvasni járnak a moziba. Jó szórakozást nekik. Szinkronizált, 95 perc, Big Bang Media. 6 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

bruce willis woody allen cirko joseph gordon levitt provideo eurocinema magyarvalosag 3d cinema big bang media cinereal heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr134805599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.27. 09:40:38

(Ide megint csak a szerkesztők írhatnak?)

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.27. 15:01:53

Nem baj, úgyis tudjuk, hogy mindenki a Sammy nagy kalandja 2.-re áll sorba ma este.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása