aeon flux

ready for the action now, danger boy?

írópárbaj: körértékelő (3. forduló) Zalaba_Ferenc
2012. szeptember 16. 10:10:17

Kategória: offtopic 7 komment

A költözésnek hála sajna az Első Nagy Írópárbajban részt vevő szavazók jó része lemorzsolódott (mivel a blogszféra eme rétegében csak regisztrált egyorrúak szólhatnak hozzá), de azért elegen voksoltak ahhoz, hogy a szavazás érvényes legyen. És igen, tudjuk már, kik a döntősök.

Az elődöntőben kiosztott feladat az eddigi leghúzósabb - egyben talán a legszórakoztatóbb - darab volt, melyet mind a négy pályázó kiválóan teljesített: mi sem jelzi ezt jobban, hogy mindkét páros esetében szoros volt a küzdelem, de mint minden versenyben, itt is csak egy juthatott tovább, szóval íme a két döntősünk (vastaggal kiemelve):

  1. Lombos Péter
    Kovács Erzsébet
  2. Fata Richárd
    Kofrán Gergely

Most megint pihenünk egy kicsit: a döntősök hétfő este kapják meg a feladatukat, melynek megoldására két teljes napjuk lesz, Szóval a döntőre csütörtökön számíthattok.

Címkék

jatek toborzas iroparbaj

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr214779925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2012.09.16. 12:17:55

Gratulálok a döntősöknek!
Köszönöm az eddigi bizalmat, mind a szavazók, mind a szerkesztők körében!
Várom, milyen lesz a döntő!

Fata Richárd · http://riczike.tumblr.com/ 2012.09.16. 12:19:46

Akkor hát köszönet mindenkinek mindenért, és természetesen további sok sikert a két döntősnek! :-)

Anduril 2012.09.16. 12:24:04

A versenyszabályok szerint (egyenes kiesés) oké a döntő két résztvevője, de azért azt nyugodt szívvel semmiképpen sem mondanám, hogy a két legjobb versenyző döntőzik. Természetesen mind Gergő, mind pedig Erzsébet nagyon tehetséges, de ha a folyamatos színvonalat, a potenciált,a gördülékenységet, és úgy zusammen az élvezhetőséget figyelembe véve - amely vsz hosszútávon minden blognak az előnyére válik - talán nem ez a páros a legoptimálisabb (név nélkül értem ezt úgy, hogy egyikőjüknél egészen biztosan lenne jobb választás). Mindenesetre gratula mind a 4 elődöntősnek, várom a döntő megoldását!

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.09.16. 12:28:45

Ricsi nem jutott tovább? Kardomba dőlök. :-((

K_Gergely 2012.09.16. 21:03:40

Gratulálok az elődöntő összes résztvevőjének, és köszönöm az olvasói/szerkesztői bizalmat! Nem gondoltam volna, hogy továbbjutok a fordulóból; ahogy azt többen megjegyeztétek, a képzelt interjúm nem tartozik a legjobb munkáim közé. Ráadásul Fata Richárd írása szerintem nagyon jól sikerült. Még egyszer köszönöm a szavazatokat, remélem, a következő írásom is tetszeni fog!

sidek 2012.09.17. 18:09:42

Én is szomorú vagyok Ricsi miatt. :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása