aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon: emmy-díjak - első felvonás Németh Barna
2012. szeptember 16. 08:54:57

Kategória: 3 komment

Ahogy az lenni szokott, a nagy élő show-ban "szalonképtelen" kategóriák nyerteseit most is külön hirdette ki a televíziós szakma krémje. Nagy meglepetés nem született, a Gengszterkorzó (3 díj) és a Trónok harca (6 díj) bezsebelte a technikai díjak többségét - csak éppen a legfontosabbakat sikerült elveszíteniük. Így vándorolt a legjobb vágásért járó díj a Félig üres és a Homeland dicsőségfalára, a fontosabb kategóriákat szintén előrevetítő legjobb szereposztás díjait pedig szintén a Homeland, a vígjátékok közül pedig a Girls tehette zsebre. Az elemzők elő is kapták a megszokott rigmust, hogy most tényleg véget érhet a Mad Man - Reklámőrültek hosszabb, és a Modern család rövidebb hegemóniája. Majd meglátjuk, addig is néhány további érdekesség tegnap estéről: a vendégszereplők között duplán jelölt és dupla nyerésre prognosztizált Michael J. Fox kétszeres vereséget szenvedett. A drámák között A törvény emberébe beugrott Jeremy Davies, a vígjátékoknál az SNL-ban járt Jimmy Fallon fosztotta meg a díjtól. Kathy Bates pechszériája azonban idén véget ért, kilenc vereség után most már Emmy-tulajdonos, még ha ehhez a tuti befutónak tartott Melissa McCarthy-t is kellett megvernie. Akit érdekelnek a részletek, a teljes listát itt böngészheti.
Emmy-Creative-Arts.jpg

Címkék

tv emmy dij mad men game of thrones dijszezon tv hir dijszezon 2012 dijszezon2012

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr564779769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.16. 09:06:38

Ejj, legalább a vendégszereplő kategóriákat megtarthatták volna a real thing számára, hisz azok újabb sztárvendégeket jelentettek volna.

A Homeland-mániát én továbbra sem értem, habár lehet, hogy csak azért, mert három részig bírtam. (Claire Danes, mint CIA-ügynök: mekkora miscast, baszki!)

Németh Barna 2012.09.16. 09:14:07

@Zalaba_Ferenc: Kathy Bates el sem ment, úgyhogy nem. A Homeland pedig szerintem is inkább hangulatában és stílusában van egyben, sem mint színészileg, bár Danes azért elég zavaros egy ilyen zavaros szerephez :)

Viszont a Girls-nek nagyon szurkolok. Indie Szex és New York jó karakterekkel, érdekesen tálalt témákkal, viszont puccos cuccok és millió dolláros bulik nélkül.

Vektor. (törölt) 2012.09.16. 13:45:54

A Mad Men veszélyben van, de szerintem nyerni fog. Nagyon csalódott leszek, ha a Downton Abbey szakítja meg a sorozatát, a Homeland és a Breaking Bad ezerszer jobban megérdemelné a díjat. Nem rossz a brit sorozat, de nincs egy szinten a kategória többi jelöltjével.

A Modern Family nyerni fog, kizárt, hogy egy olyan sorozat, mint a Girls, megverje. Az MF még uralkodni fog egy évig, ebbe bele kell törődni, jövőre már szóba jöhet a váltás, ha nem javul a 4. évadra a színvonala.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása