aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kapcsold a hatodik sebességet Coriolanus
2012. augusztus 17. 07:48:38

Kategória: 1 komment

Forog a negyedik résszel halottaiból visszatért, az ötödikkel pedig eddigi legjobb eredményeit produkáló The Fast and the Furious folytatása. Az egyelőre pontos cím nélküli film gerincét várhatóan az ötödik rész stáblista utáni jelenete adja majd, egyelőre csak annyi biztos, hogy jövőre érkezik, Justin Lin rendezi, valószínűleg Londonban fog játszódni, és a The Rock által alakított Luke Hobbs csapatát a képen látható hölgy is erősíti majd. Örülünk? (Ha túl akarsz jutni a kiemelkedő tulajdonságokon, kattints az "Elolvasom" feliratra!)

Forog a negyedik résszel halottaiból visszatért, az ötödikkel pedig eddigi legjobb eredményeit produkáló The Fast and the Furious folytatása. Az egyelőre pontos cím nélküli film gerincét várhatóan az ötödik rész stáblista utáni jelenete adja majd, egyelőre csak annyi biztos, hogy jövőre érkezik, Justin Lin rendezi, valószínűleg Londonban fog játszódni, és a The Rock által alakított Luke Hobbs csapatát a képen látható hölgy is erősíti majd. Örülünk?

Címkék

action fast and furious gina carano comin soon dwayne the rock johnson filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr214769846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Locutus · http://locutus.sfblogs.net/ 2012.08.17. 09:02:30

Vin Dieseléknek esélyük sincs. De remélem, legalább Paul Walkert meg néhány szükségtelen mellékszereplőt jól össze fog csomagolni a hölgyike. :-)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása