aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar prometheus dvd/bd-borító Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 09. 17:28:15

Kategória: 1 komment

A DVDExtrán és nálunk debütál az év legnagyobb vitákat kiváltó filmjének magyar DVD- és BD-borítója.

A DVDExtrán és nálunk debütál az év legnagyobb vitákat kiváltó filmjének magyar DVD- és BD-borítója. Az InterComtól kapott infó szerint a film október 17-éb jelenik meg DVD-n, BD-n és BD3D-n (mi több, az Xpresstől néhány tucat fémdobozos BD is rendelhető lesz). A technikai specifikációk még alakulóban vannak, de úgy tűnik, az előzetes szellőztetéssel ellentétben első körben csak a moziváltozat jelenik meg.

Címkék

alien sci fi charlize theron ridley scott guy pearce michael fassbender noomi rapace prometheus dvd borito fox dvd bd borito fox bd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr104769801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_184789 2012.08.11. 18:35:47

"Az előzetes szellőztetéssel ellentétben első körben csak a moziváltozat jelenik meg" Ettől tartottam, és akkor majd szépen megint várhat a rajongó néhány hónapot...ezek után már arra is számítok, hogy lesz elsőre egy +20 verzió majd egy +30-as vagy +40-es extra bővített verzió... Abszolút nem vártam azt, hogy mindent megmagyarázó jeleneteket kapunk (ennek nem is örülnék) de azok után, hogy a színészek is beszéltek ettől... és mindenhonnét ez ömlött a premier utáni 3 hétben, leszünk egypáran csalódottak ha ez beigazolódik.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása