aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 27. hét) Takács Máté
2012. július 05. 08:10:12

Kategória: 1 komment

Mintha csak Budapest utcáiról lenne szó: Bruce Willis lődöz, a melegek gyülekeznek a jégkorszak azonban sajnos egyelőre a mozivászonra korlátozódik. Heti bemutatók.

Mintha csak Budapest utcáiról lenne szó: Bruce Willis lődöz, a melegek gyülekeznek a jégkorszak azonban sajnos egyelőre a mozivászonra korlátozódik. Heti bemutatók.

  • Bel Ami - A szépfiú (Bel Ami) Robert Pattinson John Malkovich-osat játszik e Guy de Maupassant-adaptációban, továbbra is eltökélten igyekezve, hogy levetkőzze Alkonyatbeli képét. De legalább a prosztatáját most nem vizsgáltatja. Az ármánykodás Budapesten, Cegléden, Debrecenben, Dunaújvárosban, Szegeden és Szolnokon veszi kezdetét, majd átterjed Egerre, Hévízre, Kecskemétre, Kiskunhalasra, Miskolcra, Nyíregyházára és Szombathelyre is. Feliratos, 102 perc, Ristretto Distribution. 16 éven felülieknek.
  • Felültetve (Setup) Hiába kezdett Bruce Willis DVD-re gyártani, a hazai forgalmazók nem hagyják lesüllyedni a sztárt. A Parlux zsinórban harmadik szinkronizált bemutatója, és úgy tűnik, már nem is lesz másmilyen. A héten Budapesten, Debrecenben, Győrött, Pécsett és Siófokon kezd, majd Balassagyarmaton, Miskolcon és Nyíregyházán is látható lesz. Szinkronizált, 85 perc, Parlux Entertainment. 18 éven felülieknek.
  • Jégkorszak 4.: Vándorló kontinens (Ice Age: Continental Drift) A rég kihalt jómadarak harmadjára is visszatérnek, hogy teljesen kimerítsék az őskorban történt geológiai/természeti események tárházát. Teszik mindezt 2D-ben és 3D-ben egyaránt; eredeti nyelvű 3D-s vetítéssel a Cinema City Aréna, MOM Park és Debrecen szolgál. Manfréd hangjaként Szabó Sipos Barnabást Mihályi Győző váltja. Szinkronizált, 93 perc, InterCom. 6 éven felülieknek. Kísérőfilm: The Longest Daycare.
  • Kínai, elvitelre (Un cuento chino) Ricardo Darín összebarátkozik egy kínaival ebben az édes-savanyú argentin-spanyol filmben. Budapest mellett Cegléden és Miskolcon lehet rendelni belőle. Feliratos, 93 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Az orvvadász (The Hunter) Willem Dafoe az utolsó erszényesfarkasra vadászik az ADS Service (egyik) első mozis bevetésében. A fővárosban a Puskin és a Toldi, vidéken az egri Agria mozi játssza. Feliratos, 102 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Pride (Prada) Horvát-macedón-szerb-szlovén koprodukció, melyben a melegek felvonulnának, ám nagy ellenállásba ütköznek. Aki segít: egy homofób gengszter. A menethez most Budapesten, Szegeden, Szolnokon és Szombathelyen lehet csatlakozni, de később Balassagyarmatra és Tapolcára is kiterjed. Feliratos, 115 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • Sleeping Beauty Emily Browning áruba bocsátja testét az ADS Service (másik) első mozis bevetésében. Ezek tudják, hogy kell belevágni a bizniszbe! Kuncsaftok csak Budapesten jelentkezhetnek. Feliratos, 101 perc, ADS Service. 18 éven felülieknek.

    Szerdán éjfélkor A csodálatos Pókember is kiveti hálóját a magyar nézőkre, természetesen IMAX-ben is.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

bruce willis mozinet ice age intercom cirko willem dafoe robert pattinson emily browning parlux eurocinema magyarvalosag 3d cinema ristretto distribution heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr814769663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.07.05. 09:09:32

Mit nekünk egy DTV film! Mi egy olyan nagy mozis nemzet vagyunk, amelyik az ilyen filmeket nagyvásznon akarja látni, méghozzá szinkronnal! Amúgy nem rossz a heti felhozatal: vadászni tuti elmegyek valamikor.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása