aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 19. hét) Takács Máté
2012. május 10. 08:23:02

Kategória: 1 komment

Johnny Depp vérre menő játékot folytat, Audrey Tautou pedig gyászol és szerelmileg őrlődik. Egyik sem hangzik viccesnek? Pedig azok! Heti bemutatók.

Johnny Depp vérre menő játékot folytat, Audrey Tautou pedig gyászol és szerelmileg őrlődik. Egyik sem hangzik viccesnek? Pedig azok! Heti bemutatók.

  • Asszonyok kútja (La source des femmes) Koprodukciós komédia, melyben az asszonyok fellázadnak uraik ellen: ha nincs vízhordás, nincs szex. A Cirko-gejzírben lehet merni. Feliratos, 135 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Éjsötét árnyék (Dark Shadows) Újabb nálunk ismeretlen televíziós sorozat születik újjá a vásznon. Johnny Depp vérszomjas vámpír, de a család nála szent. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is élvezhető. Szinkronizált, 113 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Magyar várak és kastélyok 3D Gráner József A csodálatos univerzum és A kék bolygó után szűkítette a teret. A térhatású ismeretterjesztő film a héten Hévízen és Cegléden látható. 52 perc.
  • Nathalie második élete (La délicatesse) Audrey Tautou ismét elbűvöli a magyar közönséget ebben a romantikus vígjátékban, amely a Túl jó nő a csajom euroszabványos változatának is beillik. Budapesten és Szentendrén debütál a héten. Feliratos, 108 perc, Ristretto. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Paul
két éve néztük: Robin Hood
három éve néztük: Star Trek
hat éve néztük: Sziklák szeme
nyolc éve néztük: Trója

Címkék

horror comedy johnny depp helena bonham carter tim burton michelle pfeiffer audrey tautou intercom eva green cirko jackie earle haley chloe moretz eurocinema magyarvalosag 3d cinema ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr144541925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_551562 2012.05.10. 10:51:04

Ma megyek az újabb Burton-Depp tripre, de az eddigi kritikák miatt kicsit félek a filmtől. De akármilyen is legyen, kedvenc rendezőmnek kijár hogy moziban nézzem meg az újabb agymenését, max. utána kölcsönkérek Burton papától néhány hallucinogén gombát, hogy azt lássam, amit ő is.:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása