aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 16. hét) Takács Máté
2012. április 19. 08:06:59

Kategória: 1 komment

Úszunk az árral: monstre csata a tengeren, szerelmetes könnyek a szemekben, mocskos városok és zsaruk, és ország-világ helyzetének dokumentálása kerül terítékre. Heti bemutatók.

Úszunk az árral: monstre csata a tengeren, szerelmetes könnyek a szemekben, mocskos városok és zsaruk, és ország-világ helyzetének dokumentálása kerül terítékre. Heti bemutatók.

  • Csatahajó (Battleship) - Korán kezdődik a nyári moziszezon a "Transformers atyjának" új filmjével. 3D nélkül a magyar közönségnél vajon talál vagy süllyed a megfilmesített torpedó? Egy biztos: 200 millió dollárból már a tengerszintet is csökkenthették volna. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is látható. Szinkronizált, 131 perc, UIP.
  • Magyarország 2011 - Dokumentumfilm Magyarországról, amiben több hazai rendező is megmondja a frankót. Műsoron Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Pécs, Szolnok és Szombathely városában. 75 perc, Cirko Film.
  • Mocsokváros utcáin (Being Flynn) - Robert De Niro ezer éve legjobb alakítását nyújtja a kritikusok szerint ebben a drámában, ami az azonos címmel megjelent regényen alapszik. A Rémségek cirkusza és az Utódomra ütök rendezőjének filmje több fővárosi plázamozi és artmozi műsorán szerepel. Feliratos, 102 perc, Big Bang Media.
  • Severn, gyermekeink hangja (Severn, la voix de nos enfants) - Dokumentumfilm a világról, amiben egy tizenéves fiú megmondja a frankót. Betekintés a budapesti Urániában. Feliratos, 120 perc, Anjou Lafayette.
  • Szerencsecsillag (The Lucky One) - Európai premierként (de amúgy is ma csak az ausztrálokkal, új-zélandiakkal és szingapúriakkal osztozva) láthatjuk a legfrissebb Nicholas Sparks-adaptációt, melyben Zac Efron már végleg kinőtt a középiskolai dalolászásokból, mert itt bizony Irakból hazatérő katonát alakít. Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár lakóit sorozzák be mellé. Feliratos, 101 perc, InterCom.
  • Torrente 4. (Torrente 4) - A hírhedt spanyol zsernyák negyedik bevetése, ami az első a hazai mozik műsorán. A Parlux első szinkronizált bemutatójában a 3D sok, de buzulás az nuku. Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Szeged és Székesfehérvár retteghet, de főleg a MiMozink Lurdy Ház nézői, mert oda látogat a hétvégén Santiago Segura. Szinkronizált, 93 perc, Parlux Entertainment.

    A türelmetlenek szerdán éjfélkor már megnézhetik a Bosszúállókat több budapesti moziban. Képregényrajongók, gyülekező!


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Forráskód
két éve néztük: 9 | Micmacs - (N)agyban megy a kavarás
három éve néztük: Gran Torino
négy éve néztük: Kis Vuk | Az utca királyai
hat éve néztük: V mint vérbosszú
hét éve néztük: 36
tizenhat éve néztük: Az őrület torkában
huszonnégy éve néztük: A bolygó neve: Halál

Címkék

magyarfilm robert de niro zac efron intercom liam neeson cirko battleship uip eurocinema magyarvalosag big bang media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr744541823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.04.19. 08:25:15

Könnyen lehet, hogy nálunk már vasárnap este olvashattok a The Avengersről, hacsak nem lesz valami embargó, ami egy ilyen független kisfilmnél azért előfordulhat. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása