aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 13. hét) Takács Máté
2012. március 29. 07:58:57

Kategória: 3 komment

Feldühödött fantázialények és egyhangúan öltözött hölgyek mellett korhatáros európai darabok hívogatnak a hónap utolsó hétvégéjén. Heti bemutatók.

Feldühödött fantázialények és egyhangúan öltözött hölgyek mellett korhatáros európai darabok hívogatnak a hónap utolsó hétvégéjén. Heti bemutatók.

  • Bordélyház (L'apollonide (Souvenirs de la maison close)) - A legjobb jelmezért járó César-díjat elnyerő francia dráma egy 1920-as évekbeli bordélyház dolgozó lányairól. A Cirko-gejzír és a Művész mozi műsorán. Feliratos, 122 perc, Cirko Film.
  • A fekete ruhás nő (The Woman in Black) - Daniel Radcliffe-nek ezúttal is latba kell vetnie a sötét varázslatok kivédése-órán tanult tudományát. Látható Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár és Szentendre városában. Feliratos, 95 perc, Budapest Film.
  • Polisse - Két César-díjat elnyert, Arany Pálma-jelölt bűnügyi dráma a párizsi yard kiskorúakat érintő, legkeményebb ügyeiről és a rendőrökre gyakorolt hatásairól. Budapest, Jászberény, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szolnok és Tapolca lakói láthatják a héten. Feliratos, 127 perc, Mozinet.
  • A titánok haragja (Wrath of the Titans) - Az ókori óriások begurultak, amiért az első részből kihagyták őket, így most végigkaszabolják a másfél órás játékidőt. A sötétség leple és A Föld inváziója - Csata: Los Angeles rendezőjétől. 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben, a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 99 perc, InterCom.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

egy éve néztük: Sorsügynökség
két éve néztük: Daybreakers - A vámpírok kora
hat éve néztük: Jégkorszak 2.: Az olvadás | Túl a barátságon
kilenc éve néztük: Daredevil - A Fenegyerek
tíz éve néztük: Az ember, aki ott se volt
tizenöt éve néztük: Csillagok háborúja (felújított változat)
tizenhat éve néztük: Toy Story - Játékháború
húsz éve néztük: A bárányok hallgatnak

Címkék

budapest film mozinet daniel radcliffe intercom cirko sam worthington eurocinema magyarvalosag 3d cinema heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr184541722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.29. 08:05:59

A nap folyamán lesz majd egy két szókátrány a legfrissebb bemutatókról, addig csak annyi, hogy kapjátok el a fekete ruhás nőt!

purple rain 2012.03.29. 08:13:13

CSAK A TITÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

freddyD 2012.03.29. 11:34:45

Nocsak? Titánok 2D-ben? Kellemes meglepetés Ugyanakkor van önbizalmuk újra 3D-s verziót is megjelentetni, miután az első rész térhatása legendásan rossz volt. Azóta is az a viszonyítási alap, hogy volt-e olyan rossz, mint a Titánok harca valameny másiknál

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása