aeon flux

ready for the action now, danger boy?

zenés filmes híres krémes Zalaba_Ferenc
2012. március 08. 07:00:01

Kategória: 3 komment

Két nagy zenés/filmes hírünk van a számotokra: nem annyira hazánk fia (mivel amerikánus földön született), de azért magyarnak vallott Antal Nimród rendezi a 30 éves fennállását ünneplő Metallica 3D-s filmjét (koncert? doksi? nem tudni), amely a M3D munkacímet viseli, és valamikor 2013-ban kerül a mozikba. A másik hírünk az, hogy a Hanna sikerén felbuzdulva a The Chemical Brothers (melynek Don't Think című koncertfilmje e hó végén érkezik DVD-n és BD-n) újabb filmzenét szerez, méghozzá a Louis Leterrier Now You See Me című heistmovie-hoz, melyben többek között Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine és Morgan Freeman sántikál majd rosszban.  A film jövő januárban debütál az amerikai mozikban.

Címkék

soundtrack metallica chemical brothers morgan freeman michael caine antal nimrod woody harrelson jesse eisenberg louis leterrier filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr844541626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_233610 2012.03.08. 13:01:40

Hát inkább, mint még egy Predators. És ezzel a mai konstruktív hozzászólásomat le is tudtam.

creeper 2012.03.08. 13:13:33

Hónapok óta arról álmodozom, milyen érzés lenne egy klassz koncertanyagot moziban élvezni, és valahogy mindig a Metallicával vizualizáltam ezen vágyamat. Erre tessék. :) Jöjjön! A Hanna-anyag kellemesen dübörög, főleg a vaskonténerek közt rohangálós résznél, úgyhogy a hír második felének is örülök.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2012.03.09. 17:07:58

Jujj, láthatjuk Kirk hajbeültetését HÁROMDÉBEN!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása