aeon flux

ready for the action now, danger boy?

idegenek a bosszúállókból? Zalaba_Ferenc
2012. február 11. 09:47:56

Kategória: film 1 komment

Még a The Avengers második előzetesből se sokat lehetett kivenni Loki hadseregéből, és ezt talán nem is véletlen: az MTV Geek bepillantást nyert a filmmel együtt megjelenő táblás játék terveibe, ahol az alábbi figura is feltűnik, amely úgy fest, mint egy Skrull, és ezzel egy klasszikus Marvel-ellen léphet be a Marvel-filmek univerzumába, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy csak a társasjáték kedvéért dobták be a fazont: a Marvel egyelőre hallgat. A kép kvázi spoileres, szóval csak saját felelősségre klikk az "elolvasom"-ra!

Még a The Avengers második előzetesből se sokat lehetett kivenni Loki hadseregéből, és ezt talán nem is véletlen: az MTV Geek bepillantást nyert a filmmel együtt megjelenő táblás játék terveibe, ahol az alábbi figura is feltűnik, amely úgy fest, mint egy Skrull, és ezzel egy klasszikus Marvel-ellen léphet be a Marvel-filmek univerzumába, ugyanakkor az is előfordulhat, hogy csak a társasjáték kedvéért dobták be a fazont: a Marvel egyelőre hallgat.

Címkék

joss whedon spoiler marvel thor hulk superhero iron man captain america cobie smulders alien invasion movie the avengers

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr34541475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2012.02.11. 17:39:37

Régóta forog már ez közszájon pletykaként. Az is, hogy lehet Chitaurinak fogják inkább hívni őket, amik a Skrullok Ultimate univerzumbeli megfelelői - és talán kinézetben is inkább rájuk hajaznak majd.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása