aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék trailer: aliens: colonial marines Coriolanus
2012. január 28. 10:26:57

Kategória: 5 komment

Őszre halasztották, aztán betömték a szájakat ezzel a hangulatos kis előzetessel; nagy meglepetésre csúnya darálás ígéretét hordozza magában a lenti videó.

Címkék

game horror trailer sci fi fps action aliens

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr734541390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_233610 2012.01.28. 10:29:08

Nekem mindig olyan ötleteim vannak játékokkal kapcsolatban, amivel az egész piacot egy negyedév alatt tönkre lehetne tenni, de én a sok darálás, hentelés után nagyon jó néven vennék egy olyan játékot, amiben - amolyan Ripley módra - egyetlen fővel kellene bejárni egy nagyobb területet, és nem hármasával gyilkolni a dögöket, hanem valahogy úgy, mint az első filmben. Mert ugye a filmekben elhitetik, hogy ezek legyőzhetetlen, sebezhetetlen rohadékok, tökéletes gyilkológépek, közben FPS nézetbe kapcsolsz, és egy tárral négyet megpusztítasz - ezt sosem értettem, értékeltem.

Ismeretlen_1589 2012.01.28. 10:47:43

Ennek semmi köze a játékhoz, ez csak egy 3D-s animáció. Úgyhogy ez nem feledteti el azt a gameplay videót, ami Quake I szintű mozgáskultúrával kecsegtetett. 1. Ez a játék nem az Alien, hanem a Colonial Marines. Majd, ha lesz Alien játék, az remélhetőleg olyan lesz. Egyébként én nem lennék ellenére egy olyan Dead Space jellegű játéknak (egyedül mászkálni egy óriási űrhajón és megjavítani rajta cuccokat), ahol a főhősnek tényleg nincs rendes fegyvere, és egyetlen idegen riogatja végig.

Ismeretlen_1068 2012.01.28. 11:49:21

2: Az a gameplay valóban nem volt túl meggyőző - talán ezért is finomítanak rajta őszig. Egyébként az én szemeim előtt is egy Dead Space-jellegű játék lebeg, habár egyetlen idegennel azt sem tartom elképzelhetőnek, viszont ha erőteljesen limitáltak az erőforrásaid, kevés a fény, sok a para, no, akkor az működhet.

Ismeretlen_139112 2012.01.28. 12:53:04

Egyetlen alienből még két órányi játékidőt se nagyon lehet kihozni. Meg azt is piszok nehéz lenne elkerülni, hogy a játékos állandóan bebukja a dolgot, ami viszont egyenesen vezet ahhoz hogy (jenkiknél) dühében visszaviszi a játékot a boltba és minden ismerősének elsírja hogy mennyire rossz volt. Szanaszét scriptelt játékot se akarna senki. Szóval ez szerintem elég esélytelen dolog, nagyon kevés ember lelné örömét ilyesmiben, maximum vlaami 2-3 fős garázscsapat próbálhatná meg egy ilyen ötlet kibontását...

Ismeretlen_130806 2012.01.28. 16:26:15

Mondhat bárki bármit, azért én anno a 2001-es Aliens versus Predator 2 közben nem kicsit készültem be pár résznél. Még tengerészgyalogos módban is a játékidő nagy részében magadra voltál utalva, nem csapatban kellett menni és helyenként hasonló parafaktorral bírt, mint a filmek. Persze amikor a lények szembefutottak az emberrel már könnyen le lehetett őket szedni, de abban a pillanatban már inkább annak örültél, hogy egyáltalán kibírtad addig idegekkel, uyganis mindig volt valami váratlan szívinfarktus bújócska közben. Nagy kár, hogy a játék végére kicsit elszállt a ló a készítőkkel (több perces körbe-körbe kergetőzés az Alien királynővel meg ilyenek), de a Marine mód első 70%-a (sötétben tapogatózás a jól ismert a folyamatosan pittyegő mozgásérzékelővel) a mai napig az egyik legemlékezetesebb játékélményem, szóval valami olyasmit kéne alkotni megint. Az se lenne baj, ha esetleg helyenként scriptelt lenne, itt úgyis a hangulaton van a lényeg, illetve hogy mennyire lehet félni közben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása