aeon flux

ready for the action now, danger boy?

ki nyeri a golden globe-ot? Németh Barna
2012. január 14. 12:31:28

Kategória: 22 komment

Vasárnapról hajnalra virradó éjszaka a Hollywood Foreign Press éves pofavizitjén átadják az "Oscar előszobájának" vizionált Golden Globe díjakat azok a külföldi újságírók, akik "Hollywoodban élnek, de a világban gondolkodnak". De most tegyük félre az MTI maszlagot, és nézzünk szembe a tényekkel: 82 sztárokkal smúzoló, magát fontosnak képzelő partiarc összetereli a közönségcsalogató filmcsillagokat és leitatják őket, majd átadnak egy-két szobrot a népszerűségi verseny győzteseinek - görcsösen ügyelve rá, hogy beilleszkedjenek a sorba és megjósolják az Oscarok sorsát. Ez utóbbi az utóbbi tíz évben nem kifejezetten jön össze nekik, de a show műsoruk legalább nem merev és Ricky Gervais vezeti. Ez már önmagában elegendő, hogy megnézzük (lesz live blog!), de addig is tippelgessünk, kikhez kerülnek az arany gömböcskék... A legeredményesebben tippelő pedig ezzel lesz gazdagabb. Holtverseny esetén sorsolunk.

Vasárnapról hajnalra virradó éjszaka a Hollywood Foreign Press éves pofavizitjén átadják az "Oscar előszobájának" vizionált Golden Globe díjakat azok a külföldi újságírók, akik "Hollywoodban élnek, de a világban gondolkodnak". De most tegyük félre az MTI maszlagot, és nézzünk szembe a tényekkel: 82 sztárokkal smúzoló, magát fontosnak képzelő partiarc összetereli a közönségcsalogató filmcsillagokat és leitatják őket, majd átadnak egy-két szobrot a népszerűségi verseny győzteseinek - görcsösen ügyelve rá, hogy beilleszkedjenek a sorba és megjósolják az Oscarok sorsát. Ez utóbbi az utóbbi tíz évben nem kifejezetten jön össze nekik, de a show műsoruk legalább nem merev és Ricky Gervais vezeti. Ez már önmagában elegendő, hogy megnézzük (lesz live blog!), de addig is tippelgessünk, kikhez kerülnek az arany gömböcskék... A legeredményesebben tippelő pedig ezzel lesz gazdagabb. Holtverseny esetén sorsolunk.

MOZI

Legjobb film (dráma és vígjáték)

Decemberben történt egy kis kavarodás a kategóriák között, ugyanis a stúdiók pont oda ajánlották a filmeket, ahova valók: A segítség és az Utódok ment volna a vígjátékok közé, csakhogy újságíróink szerint azok drámák (értenek ám hozzá!), így a vihar elülte után mindkét film a drámák között találta magát 5-5 jelöléssel, vagyis a drámák között a legtöbbel. És mivel a Globe-ot mindig az kapja, akinek a legtöbb jelölése van, így a kettő közül kerül ki a győztes. Tavaly populista (A király beszéde) helyett simulékonyak (A közösségi háló) voltak, de ez nem jellemző rájuk. A többség szerint ezen az úton haladnak tovább, szerintem viszont visszatérnek a régi kerékvágásba; szóval legfeljebb nem lesz igazam, de most muszáj azt mondanom, hogy a népszerűbb nyer. A vígjátékok között nem is kell nagyon bogarásznunk, a A némafilmes (The Artist) toronymagasan a mezőny fölött áll a maga hat említésével, úgyhogy Weinstein nyerőszériája nem itt fog megszakadni.

Legjobb film (dráma): A segítség
Legjobb film (musical/vígjáték): A némafilmes

Legjobb rendező

Woody Allen nem fog elmenni, neki fityisz az orrá, George Clooney majd nyer máshol, az az Alexander Payne meg ki a fene, úgyhogy marad Scorsese és a Hazanavicius (aki szintén ki a fene, de mögötte áll Weinstein). Kettejük között fog eldőlni a verseny, és én most a nagyobb névre adom a tippemet.

Legjobb rendező: Martin Scorsese (A leleményes Hugo)

Legjobb férfi főszereplő (dráma)

A felhozatalból komoly pénzeket fialó naptárat lehetne összeállítani lánykák számára, ami megnehezíti a döntést. Némi osztás és szorzás után persze fennmarad a rostán a két nagyágyú (Pitt és Clooney), közülük viszont csak a jelölésszám alapján tudok dönteni.

Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok)

Legjobb férfi főszereplő (musical/vígjáték)

Talán ez az év legkevésbé goldenglobe-os csapata, amiért elismerés jár a szervezetnek. A nyertes pedig majd úszik az árral...

Legjobb férfi főszereplő (musical/vígjáték): Jean Dujardin (A némafilmes)

Legjobb női főszereplő (dráma)

Emlékeztek, mikor néhány éve Meryl Streep világgá kiabálta, hogy adjanak már Viola Davis-nek egy főszerepet? Nos, Davis megkapta és most fej-fej mellett versenyez barátnéjával. Bármelyikük nyerhet, de azt hiszem a szimpatikusabb, szerethetőbb karakter viszi haza a trófeát... ami mellesleg politikailag korrektebb és a szavazók lelkiismeretére jobb hatással lenne.

Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis (A segítség)

Legjobb női főszereplő (musical/vígjáték)

Ember nincs, aki ne Michelle Williams győzelmére szavazna, de én azért csendben emlékeztetnék mindenkit a Koszorúslányok mögött álló hype-ra, ami sokkal erősebb mint a Marilyn mögött tornyosuló erők. Ne lepődjön meg senki, ha Kristen Wiig becsúszik, de fogadni azért nem rá kell.

Legjobb női főszereplő (musical/vígjáték): Michelle Williams (Egy hetem Marilynnel)

Legjobb férfi mellékszereplő

Folytatódik a két hónapja tartó párharc, ahol mostanában kiugrani látszik a Drive-Gázt! gonoszánál jóval szerethetőbb karakter. Nem mellesleg Christopher Plummer mögött jóval hosszabb és impozánsabb karrier áll, úgyhogy ő kapja a tippemet.

Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők)

Legjobb női mellékszereplő

A legnehezebben megjósolható színészkategória nagy meglepetést hozhat. Egy biztos: ha a szívükre hallgatnak, Octavia Spencer besöpri ezt a díjat, ha viszont a nagy összképet nézik, akkor Jessica Chastain lép színpadra. Persze mindig számolni kell a Weinstein Powerrel, ami Berenice Bejo malmára hajtja a vizet. Nehéz döntés, úgyhogy vaktában tippelek...

Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség)

Legjobb forgatókönyv

Akárcsak az Oscar esetében, ez lehet a vigaszdíj, amit vagy a Pénzcsináló kap vagy az Éjfélkor Párizsban. Amennyiben így lesz, valószínűleg Woody nem lép majd a színpadra, hiszen Sorkin tavaly felmászhatott.

Legjobb forgatókönyv: Éjfélkor Párizsban

Legjobb filmzene: A némafilmes

Legjobb betétdal: Hello Hello (Gnomeo és Júlia)

Legjobb animációs film: Rango

Legjobb idegen nyelvű film: Angelina Jolie

SOROZATOK

Legjobb sorozat (dráma): Homeland

Legjobb sorozat (vígjáték): Modern család

Legjobb tévéfilm vagy minisorozat: Downton Abbey

Legjobb férfi főszereplő (dráma): Kelsey Grammer (Boss)

Legjobb férfi főszereplő (vígjáték): Matt LeBlanc (Sikersorozat)

Legjobb férfi főszereplő (tévéfilm vagy mini): Isris Elba (Luther)

Legjobb női főszereplő (dráma): Claire Danes (Homeland)

Legjobb női főszereplő (vígjáték): Zooey Deschanel (New Girl)

Legjobb női főszereplő (tévéfilm vagy mini): Kate Winslet (Mildred Pierce)

Legjobb férfi mellékszereplő: Peter Dinklage (Trónok harca)

Legjobb női mellékszereplő: Jessica Lange (American Horror Story)

Holnap meglátjuk, hogy igazam lesz-e (remélem nem), addig is ti jöttök! Várjuk a tippeket, holnap este pedig titeket egy kis live blogra! Jelöltek itt.

Itt pedig egy "űrlap", hogy ne kelljen sokat pötyögni:

Legjobb film (dráma):
Legjobb film (musical/vígjáték):
Legjobb animációs film:
Legjobb idegen nyelvű film:
Legjobb rendező:
Legjobb férfi főszereplő (dráma):
Legjobb férfi főszereplő (m/v):
Legjobb női főszereplő (dráma):
Legjobb női főszereplő (m/v):
Legjobb férfi mellékszereplő:
Legjobb női mellékszereplő:
Legjobb forgatókönyv:
Legjobb eredeti filmzene:
Legjobb betétdal:

Címkék

angelina jolie brad pitt george clooney martin scorsese dij kate winslet golden globe zooey deschanel michelle williams christopher plummer jessica chastain weinstein peter dinklage jean dujardin dijszezon dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr814541313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_181603 2012.01.14. 13:03:15

Inkább Spencer, mint Chastain, és inkább GoT, mint Homeland. Legalábbis szerintem. "Legjobb idegen nyelvű film: Angelina Jolie" Ezen felnevettem. :D Ide is beírom a tippjeimet: Legjobb film (dráma): Utódok Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin - Egy elválás története Legjobb rendező: Michel Hazanavicius (The Artist) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My Week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Utódok Legjobb eredeti filmzene: The Artist Legjobb betétdal: W.E. ("Masterpiece")

Ismeretlen_179197 2012.01.14. 13:41:38

Legjobb film (dráma): A segítség Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A vér és méz földjén Legjobb rendező: Martin Scorsese (A leleményes Hugo) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (A Vaslady) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My Week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Albert Brooks (Drive – Gázt!) Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Pénzcsináló: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin Legjobb eredeti filmzene: The Artist: Ludovic Bource Legjobb betétdal: W.E. ("Masterpiece")

Lord Picard 2012.01.14. 13:43:02

Ez inkább egy álom lista, kiket látnék szívesen díjazottnak, de nem bánnám, ha minél több találat lenne :)) Legjobb film (dráma): Utódok Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Tintin kalandjai Legjobb idegen nyelvű film: The Kid with a bike Legjobb rendező: Alexander Payne (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (Iron Lady) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Albert Brooks (Drive) Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Utódok Legjobb eredeti filmzene: John Williams (War Horse) Legjobb betétdal: A segítség Sorozatoknál nagyjából ugyanaz lenne a listám, mint neked ae! Egyedül a GoT-ot raknám a legjobb sorozathoz, a többi stimmt :)

hamu 2012.01.14. 14:01:13

Legjobb film (dráma): A segítség Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Tintin kalandjai Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin - Egy elválás története Legjobb rendező: George Clooney (A hatalom árnyékában) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (A Vaslady) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Pénzcsináló: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin Legjobb eredeti filmzene: The Artist: Ludovic Bource Legjobb betétdal: W.E. ("Masterpiece")

B-Richie 2012.01.14. 14:50:09

Legjobb film (dráma):Pénzcsináló Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film:Rango Legjobb idegen nyelvű film:A vér és méz földjén Legjobb rendező:Martin Scorsese (A leleményes Hugo) Legjobb férfi főszereplő (dráma):George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v):Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma):Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v):Kate Winslet (Az öldöklés istene) Legjobb férfi mellékszereplő:Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő:Bérénice Bejo (The Artist) Legjobb forgatókönyv:The Artist: Michel Hazanavicius Legjobb eredeti filmzene:The Artist: Ludovic Bource Legjobb betétdal:A segítség: Mary J. Blige, Thomas Newman, Harvey Mason Jr. ("The Living Proof")

Ismeretlen_178211 2012.01.14. 17:20:19

Legjobb film (dráma):Utódok Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film:Rango Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin- Egy elválás története Legjobb rendező: Michel Hazanavicius(The Artist) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney(Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma):Meryl Streep (Vaslady) Legjobb női főszereplő (m/v):Michelle Williams( My week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő:Christopher Plummer( A kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Éjfélkor Párizsban- Woody Allen Legjobb eredeti filmzene: The Artist: Ludovic Bource Legjobb betétdal:A segítség (The Living Proof) Mary J. Blige, Thomas Newman, Harvey Mason Jr.

Ismeretlen_99954 2012.01.14. 19:16:02

Legjobb film (dráma): The Help Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: In The Land Of Blood & Honey Legjobb rendező: Martin Scorsese Legjobb férfi főszereplő (dráma): Brad Pitt Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv: Midnight In Paris Legjobb eredeti filmzene: The Girl With The Dragon Tattoo Legjobb betétdal: The Help

Ismeretlen_1068 2012.01.14. 19:31:09

Világbajnok képillusztráció. :)

Ismeretlen_1068 2012.01.14. 19:40:26

És a tippjeim: Legjobb film (dráma): The Descendants Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A Separation Legjobb rendező: Michel Hazanavicius Legjobb férfi főszereplő (dráma): Brad Pitt Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep Legjobb női főszereplő (m/v): Kristen Wiig Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv: The Descendants Legjobb eredeti filmzene: John Williams Legjobb betétdal: Elton John

Ismeretlen_1068 2012.01.14. 19:40:57

Sorozatnál szerintem is Game of Thrones.

duwy 2012.01.15. 09:29:57

Legjobb film (dráma): The Descendants Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A Separation Legjobb rendező: Michael Hazanavicius Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv: The Descendants Legjobb eredeti filmzene: John Williams Legjobb betétdal: Hello Hello

Adam Taylor 2012.01.15. 11:01:10

Legjobb film (dráma): A leleményes Hugo Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film: The Adventures of Tintin Legjobb idegen nyelvű film: A bőr, amelyben élek Legjobb rendező: Martin Scorsese Legjobb férfi főszereplő (dráma): Brad Pitt (Pénzcsináló) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (A Vaslady) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My Week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Utódok: Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash Legjobb eredeti filmzene: The Artist Legjobb betétdal: Gnómeó és Júlia

Melkor 2012.01.15. 12:51:23

Lesz valahol stream? Jó lenne élőben nézni.

Ismeretlen_98200 2012.01.15. 20:51:11

Ricky Gervais lesz a nyerő!!! :)

hinher 2012.01.15. 20:56:28

Legjobb film (dráma): Utódok Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A vér és méz földjén Legjobb rendező: Alexander Payne Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep (A Vaslady) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (My Week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Utódok: Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash Legjobb eredeti filmzene: A leleményes Hugo Legjobb betétdal: A segítség (The Living Proof)

Mrs. Sorkin 2012.01.15. 20:56:31

Legjobb film (dráma):A segítség Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film:Rango Legjobb idegen nyelvű film:A vér és méz földjén Legjobb rendező:Martin Scorsese (A leleményes Hugo) Legjobb férfi főszereplő (dráma):George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v): Jean Dujardin (The Artist) Legjobb férfi mellékszereplő:Albert Brooks Legjobb női mellékszereplő:Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv:Pénzcsináló: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin Legjobb eredeti filmzene: The Artist Legjobb betétdal:Gnómeó és Júlia

szunyoghalo 2012.01.15. 20:57:32

Legjobb film (dráma):Pénzcsináló Legjobb film (musical/vígjáték):The Artist Legjobb animációs film:Tintin kalandjai Legjobb idegen nyelvű film:Nader és Simin - Egy elválás története Legjobb rendező:Michel Hazanavicius (The Artist) Legjobb férfi főszereplő (dráma):Brad Pitt (Pénzcsináló) Legjobb férfi főszereplő (m/v):Jean Dujardin (The Artist) Legjobb női főszereplő (dráma):Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v):Michelle Williams (My Week with Marilyn) Legjobb férfi mellékszereplő:Albert Brooks (Drive – Gázt!) Legjobb női mellékszereplő:Bérénice Bejo (The Artist) Legjobb forgatókönyv:Pénzcsináló: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin Legjobb eredeti filmzene:A tetovált lány: Trent Reznor, Atticus Ross Legjobb betétdal:A segítség: Mary J. Blige, Thomas Newman, Harvey Mason Jr. ("The Living Proof")

wayage 2012.01.15. 21:31:02

Legjobb film (dráma): A segítség Legjobb film (musical/vígjáték): A némafilmes Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A vér és méz földjén Legjobb rendező: Michel Hazanavicius (A némafilmes) Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney (Utódok) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (A némafilmes) Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (Egy hetem Marilynnel) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Utódok Legjobb eredeti filmzene: A némafilmes Legjobb betétdal: Gnómeó és Júlia (Elton John)

vendetta 2012.01.15. 21:50:45

Legjobb film (dráma): Utódok Legjobb film (musical/vígjáték): A némafilmes Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin – Egy elválás története Legjobb rendező: Michel Hazanavicius (A némafilmes) Legjobb férfi főszereplő (dráma): Brad Pitt (Pénzcsináló) Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin (A némafilmes) Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis (A segítség) Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams (Egy hetem Marilynnel) Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők) Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain (A segítség) Legjobb forgatókönyv: Pénzcsináló (Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin) Legjobb eredeti filmzene: A némafilmes (Ludovic Bource) Legjobb betétdal: A segítség („The Living Proof”)

Ismeretlen_84013 2012.01.15. 22:21:23

Legjobb film (dráma): The Descendants Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Rango Legjobb idegen nyelvű film: A Separation Legjobb rendező: Martin Scorsese Legjobb férfi főszereplő (dráma): George Clooney Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin Legjobb női főszereplő (dráma): Viola Davis Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams Legjobb férfi mellékszereplő: Albert Brooks Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv: Midnight in Paris Legjobb eredeti filmzene: War Horse Legjobb betétdal: Gnomeo and Juliet

M 2012.01.15. 22:36:08

Legjobb film (dráma): The Descendants Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: The Adventures of Tintin Legjobb idegen nyelvű film: In The Land of Blood and Honey Legjobb rendező: Martin Scorsese Legjobb férfi főszereplő (dráma): Michael Fassbender Legjobb férfi főszereplő (m/v): Jean Dujardin Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep Legjobb női főszereplő (m/v): Michelle Williams Legjobb férfi mellékszereplő: Albert Brooks Legjobb női mellékszereplő: Jessica Chastain Legjobb forgatókönyv: Moneyball Legjobb eredeti filmzene: War Horse Legjobb betétdal: The Help

LeNNox 2012.01.16. 00:15:47

Legjobb film (dráma): Utódok Legjobb film (musical/vígjáték): The Artist Legjobb animációs film: Tintin kalandjai Legjobb idegen nyelvű film: Srác a biciklivel Legjobb rendező: Michel Hazanavicius Legjobb férfi főszereplő (dráma): Michael Fassbender Legjobb férfi főszereplő (m/v): Joseph Gordon-Levitt Legjobb női főszereplő (dráma): Meryl Streep Legjobb női főszereplő (m/v): Kate Winslet Legjobb férfi mellékszereplő: Albert Brooks Legjobb női mellékszereplő: Bérénice Bejo Legjobb forgatókönyv: Pénzcsináló: Steven Zaillian, Aaron Sorkin, Stan Chervin Legjobb eredeti filmzene: A tetovált lány: Trent Reznor, Atticus Ross Legjobb betétdal: A segítség

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása