aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2011. 48. hét) Takács Máté
2011. december 01. 08:14:46

Kategória: 2 komment

A telet bajvívó macskával, bajba jutó buddhistával, beivó Johnny Deppel és boldogságkereső Barneyval köszönthetjük a mozikban.

A telet bajvívó macskával, bajba jutó buddhistával, beivó Johnny Deppel és boldogságkereső Barneyval köszönthetjük a mozikban.

  • Álcák csapdája (The Double) - Richard Gere és Topher Grace egy szovjet sorozatgyilkos nyomába szegődik. Nem, ez tényleg nem hangzik túl bizalomgerjesztően. Az ügy Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Székesfehérvárott göngyölíthető fel. Feliratos, 98 perc.
  • Barney és a nők (Barney's Version) - Az Oscar-jelölt, Golden Globe-díjas romantikus vígdrámát talán már nem kell bemutatni. A Művész, az Odeon-Lloyd és a Puskin, december 8-tól pedig a P'Artmozi Szentedre műsorán is. Feliratos, 134 perc.
  • Csizmás, a kandúr (Puss in Boots) - Shrek országos cimborája külön kalandra indul, számtalan verzióban: szinkronizált, feliratos, 2D-s, 3D-s, IMAX 3D-s. Budapesten kívül a legtöbb nagyvárosban műsoron: Balatonfüred, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Gyöngyös, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Zalaegerszeg, később Gödöllő, Püspökladány és Tapolca is csatlakozik. A Cinema City Arénában feliratosan, a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 90 perc.
  • Ölésre ítélve (Essential Killing) - Ír-lengyel-magyar-norvég koprodukció egy hadifogságból a vadon fogságába eső férfiről. Budapest, Eger, Szeged, Szolnok, Szombathely és Tapolca, később Kecskemét és Sárospatak mozijaiban. Feliratos, 83 perc.
  • Rumnapló (The Rum Diary) - Hunter S. Thompson és Johnny Depp tizenhárom év után újra találkozik és ebből olyan ivászat lesz, hogy átázik a vászon. Sok jóra itthon sem számíthat nézettség szempontjából, de az esélyt legalább megkapja, hiszen Budapest mellett Debrecenben, Gyöngyösön, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Sopronban, Szegeden és Székesfehérvárott is elrajtol. Feliratos, 120 perc.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2011)

Címkék

johnny depp forum hungary richard gere paul giamatti barneys version magyarvalosag cornerfilm 3d cinema uip duna film big bang media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr754541128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2011.12.01. 08:18:17

Ugye nem is kérdéses, melyik filmet nézitek meg ezen a hétvégén? :)

brandon 2011.12.01. 10:11:03

Az vicces, hogy már minden filmnek, amiben Johnny Depp játszik, ugyanolyan a plakátja. Egy nagy Johnny Depp fej. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása